SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

taules d'oficina

Taules OFICINA

Taules oficina operatives elevables

Taula oficina operativa elevable

Taules oficina de disseny modern i futurista. Disposa de un sistema elèctric, que permet adaptar la alçada de la taula a les necessitats del usuari. Pot ser amb botonera simple up & down, o amb memòries prèviament fixades. Múltiples mides i acabats de colors de sobres i estructura, per adaptar-se a qualsevol entorn. Tota mena de complements, adaptables a la taula de oficina elevable, com poden ser credencials, separadors, electrificacions, etc.

Taula oficina operativa

Mobles oficina amb una àmplia varietat de laterals, formes de sobre, combinació de colors, que li hi donaran un caràcter diferencial a cada despatx, per convertir-lo en únic i singular. Estructures metàl·liques de disseny pos format amb laterals tancats per sota o bé oberts tipus portaria de futbol. Laterals de tub quadrat de 55 x 55 mm, amb acabat pintat en color blanc/grafit, cromat i sobres de acabat melaminic, estratificat o fenòlic de diversos colors i amb sobres de taula fixes o desplaçables per facilitar la electrificació. Elements per ajudar a la electrificació com passa cables, safates de guia cable, caixes de endolls schuko, amb Rj-45 de veu i dades i amb USB adaptats als conjunts de electrificació.

taules oficina operatives
Taules oficina operatives amb potes

Taula operativa amb potes o laterals de ala de avió

Taules oficina de “T” invertida, de estructura metàl·lica amb puja-cables en la mateixa estructura del lateral i dissimulat amb embellidors, que li hi dónes un acabat de gran bellesa i estètica.

Taula operativa de laterals panell

Taules oficina que són les més clàssiques i les que es podria entendre com de “tota la vida”, però que alhora sempre han aportat una sobrietat i elegància al despatx, tot i ser les habitualment, més econòmiques de les col·leccions del mercat i les que ens donem més solucions de composicions i formes. Facilitat per a combinar els colors tant de laterals com de sobre. Sempre amb el faldó incorporat, que dóna estabilitat i fortalesa a la taula.

Taula Bench de conjunt de llocs de treball

Mobles oficina amb estructures compartides, amb mòduls inicials i de prolongació, que fan que el conjunt sempre quedi integrat i endreçat, ideal per a conjunts de llocs de treball. Tipus de electrificació compartida, amb safates dobles per ordenació de cablejat, endolls amb tapa de sobretaula, amb schuko, veu i dades i USB incorporat, amb tapa amb serrell, que fa que estigui tot a mà sense alterar la elegància del lloc de treball.

Taula de reunions

Rodones, rectangulars el·líptiques o ovalades, amb tota mena de peus o bases, en funció de la col·lecció o del disseny que es pretengui aconseguir. Sobres de les taules de gruixos, acabats i colors variats i de mides des de 80 de diàmetre rodona o quadrada fins a la llargada que es pretengui.

Taules oficina per a col·lectivitats

Taula oficina per a col·lectivitats

Pels llocs comuns (menjadors, office, formació, ets) amb una gamma de qualitats i de dissenys amplíssima en funció del lloc a equipar i de les necessitats que es pretenguin.

Taulell de recepció oficina

Amb lloc de treball, aptes per a la benvinguda dels visitants a la nostra empresa i que generarà la primera impressió del que ha de significar el interior de les instal·lacions.

taules oficina recepció