SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

disseny de mobiliari oficina

NOSALTRES

venta de mobiliari oficina
SOM D’Oficina

VENTA DE MOBILIARI

A SOM D’Oficina tenim més de 50 anys d’experiència, dedicats única i exclusivament al mobiliari i equipament de mobles oficina, per a professionals, empreses o institucions, entre daltres, així com també disposem d’una gran sel·lecció de modelatge per a col·lectivitats degut a la alta demanda per part dels usuaris.

Optem per oferir als nostres clients, no només el catàleg de productes més ampli del mercat, sinó també tots els serveis necessaris per a que haguin de tenir cap tasca, optimitzam el seu temps.

SOM D’Oficina

disseny i distribució
de mobles

SOM D’Oficina, busca la solució més òptima i adecuada segons les necessitats i exigències del mercat en mobles oficina. Preparats per realitzar petits i grans projectes, SOM D’Oficina està format per un equip tècnic d’especialistes que col.laboren en les diferents fases del pla de desenvolupament amb un rigor absolut, per aconseguir amb èxit el nostre compromís.

A més, ens adaptem a tots els pressupostos, oferim projectes completament personalitzat a les necessitats de cada client, per tal de trobar els mobles i complements idonis per cada espai.

mobiliari oficina