SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

MOBILIARI OFICINA

Dedicats i especialitzats íntegrament al mobiliari d’oficina i a tots els apartats que això comporta:Col·leccions de mobles d’oficina dels principals fabricants nacionals, escollits especialment per solucionar qualsevol projecte o repte que sen’s presenti.
Mobiliari d’oficina operatiu, elegant, dinàmic, modern i amb els colors més actuals, construïts amb materials de primeríssima qualitat i amb tots els certificats i homologacions necessaris per estar preparats per qualsevol repte que es presenti, ja sigui de títol oficial com de corporació privada.
Col·leccions actualitzades i de garantia de llarga durada, important per les noves necessitats que puguin anar sorgint, amb armaris d’oficina, taulells de recepció, mobiliari per a col·lectivitats o de formació, tot de la mateixa col·lecció, ja que disposem d’un amplíssim modelatge en qualsevol de les famílies de mobiliari d’oficina.
Electrificacions a mida, per tal de tenir la màxima comoditat en la connectivitat del lloc de treball, així com la màxima ergonomia i elasticitat gràcies als nombrosos components que formen cada una de les nostres col·leccions.

cadires operatives respatller regulable

MOBILIARI PER TOT TIPUS D'OFICINES

De rellevant importància les cadires d’oficina o butaques de direcció, així com les cadires de confident o visita i les col·leccions de seients i sofàs contract, tant a tenir en compte a l’hora de fer un plantejament per una nova instal·lació o per renovar-ne una de ja existent.
Escollir la millor cadira d’oficina en cada cas és possiblement de les tasques més importants a tenir en compte.
Pensar en la multitud d’opcions que presenta cada cadira per convertir-la en la peça que ens acompanyarà en el lloc de treball i que farà que aquest sigui molt més suportable al llarg de la jornada de treball.

Respatllers ergonòmics, suports lumbars regulables, capçal, braços regulables en diferents posicions, regulació de profunditat de seient, elevació a gas, i per acabar detalls estètics i a la hora pràctics com poden ser bases pintades o cromades, estructures a conjunt amb el mobiliari d’oficina, que farà que la comunió dels elements de la nostra oficina, aconsegueixin donar un ambient agradable i còmode a la vegada.
Disposem també dels serveis de mampares i divisió d’espais per tal que la distribució de l’oficina es pugui portar a terme sense obra civil, llicències d’obres i de la manera mes ràpida i neta possible.

EL MILLOR MOBILIARI PER LA TEVA OFICINA

Mampares monopanell per les divisions més simples, tant de magatzem com d’oficina, mampares dobles amb fibra mineral interior per un millor aïllament acústic, mampares de vidre laminat de seguretat, mampares mixtes o cegues, en definitiva qualsevol tipus d’acabat de divisió que acompanyat de fals sostre, terra tècnic, etc. que gairebé ens donarà la instal·lació per acabada, sense pràcticament ni adonar-nos.

Dins del que coneixem o entenem com a mobiliari d’oficina, tindrem en compte també els detalls de decoració final o elements auxiliars, com poden ser les pissarres o pantalles de projecció per les sales de reunió o de formació, la retolació d’espais, els complements com els suports de CPU, els reposapeus, els paraigüers, les papereres i un detall tan important per la decoració final i la millora del benestar com poden ser les cortines per oficina, que s’han de tenir molt en compte tant en el vestiment de l’oficina com en l’estudi de la llum en relació amb l’ordinador i el lloc de treball.
Cortines venecianes, estors enrotllables amb teixits screen d’aïllament tèrmic, cortines de lames verticals i amb una àmplia gamma de colors, que ajudaran sense cap dubte a aconseguir una decoració final perfecte.

Taules per col·lectivitats i cadires per a autoescoles

El nostre equip de comercials i tècnics de distribució i decoració estaran sempre al seu servei per fer que la seva oficina es converteixi en un lloc únic.