SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

cadires de direcció

Col·lecció de mobiliari oficina: butaques, cadires de direcció i cadires oficina acompanyant a joc, de alta ergonomia i en 2 alçades diferents de respatller. Goma injectada tant al respatller com al seient. Especialment triat i seleccionat pel seu confort i per un ús de treball intensiu.

Butaques i cadires oficina confidents

A joc amb el de directiu, tan fixes amb peus patí, 4 potes, com també igual que el de direcció, però amb el respatller més baix, ideal per a sales de reunió o conferències i també per a confident del mateix despatx de direcció.
Respatllers tapissats sobre interiors de fusta postformada i escuma flexible o integral de alta densitat amb possibilitat de regulació del volum lumbar i de capçal o suport cervical. Tapissats amb enfundat amb costures laterals i horitzontals que permet que la part posterior del respatller quedi també folrat pel mateix teixit, aconseguint així la elegància que requereix el lloc de treball.

Conjunt de butaques de direcció ergonòmic

Mobiliari oficina per a llocs de treball de directius i executius amb una àmplia gamma de variants per poder personalitzar el conjunt de butaques de direcció i donar-li així el caràcter adequat a cada espai. Bases de 5 aspes amb poliuretà, acer pintat blans, negre o gris amb imitació alumini mate i acabats cromats de alta qualitat per una millor imatge del element. Rodes de 50 o 65 mm, en funció de les necessitats de cada cas, amb possibilitat que siguin autofrenades i siguin per a terres durs o per parquets i terres tècnics.

Seient ergonòmic tapissat

Cadira oficina sobre escuma flexible de PU de alta densitat o bé de escuma integral de alta densitat en funció del model. Interior de fusta postformada o de polipropilè amb reforços metàl·lics en cas de triar la funció de trasla (regulació de profunditat de seient). Regulació de alçada mitjançant sistema pneumàtic (gas). Mecanisme syncro de cinc posicions de fàcil accés des de la postura de treball. Àmplia col·lecció de braços per a les cadires de direcció, cadires confidents de direcció i butaques per a sales de reunions, depenent de cada col·lecció, siguin fixos metàl·lics o amb la part de recolzo tapissats o amb banda de polipropilè. Braços fixos de poliuretà, braços regulables en alçada amb suport de la canya cromat, blanc negre o gris a joc amb la base i la estructura de la cadira de direcció. Amb la part de recolzament regulable en profunditat i en inclinació.

Butaques i cadires de direcció amb certificat d’ús 24h

Del sistema synco fabricat en alumini, que permet la inclinació del respatller amb fixació en 5 posicions o amb contacte permanent amb sistema antiretorn i amb regulació de la tensió segons el pes del usuari, entre 45 i 150 kg. Trasla que permet la regulació de profunditat del seient.
Representants dels principals fabricants nacionals que permet, dins la amplia variant de col·leccions poder escollir el model més adequat a cada espai de disseny.