SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

ARMARIS OFICINA

Els armaris oficina pels mobiliari oficina: despatx o lloc de treball, són una peça indispensable per a la bona organització de la oficina. La bona organització de documentació, arxius, i tota mena de material, és importantíssima per al treball ordenat, eficaç i òptim per als empleats, i per tenir sempre el control de tota la documentació de manera endreçada i confidencial, gràcies al pany dels armaris oficina. La bona manera de organitzar el material dins un armari oficina i que ens sigui còmode és que en els armaris alts hi posi la documentació que no es faci servir tant o que no hàgim de consultar sovint, en la part central del armari, si hi posarà la documentació o material (catàlegs, arxivadors, etc.) que sigui de un ús més freqüent, ja que és la part de utilització més còmoda del armari i per últim en la part baixa que és la més incòmoda de utilitzar, si hi posarà material variat, com recanvis de material informàtic, material de oficina, etc. i es aconsella guardar-lo en caixes o paquets ben senyalitzats i organitzats.

La millor manera per triar els mobiliari oficina, és tenir en compte sobretot les dimensions del despatx, per exemple en una oficina reduïda o petita, serà important posar-hi armaris alts i fins i tot, si és necessari, amb altell (per exemple de 200 o 240 de alçada), ja que de aquesta manera aprofitarem molt més la superfície de la oficina. També és important tenir en compte el tipus de porta, ja que no hi ha de tipus variats:

Armari oficina de portes abatibles

Possiblement són el més utilitzat per estètica, però  ha de tenir en compte del espai del gir de les portes, ja que pot ser un inconvenient pels passos o fins i tot per la posició de seure a la cadira de la oficina, ja que en pot molestar si ha de treballar amb la porta oberta.

Armari oficina de portes persiana

Són cada vegada més utilitzats, ja que tot i que la majoria són metàl·lics, també en tenim de fusta/melamina, amb el qual podem trobar la estètica perfecta per la combinació amb la oficina. El gran avantatge dels armaris de portes persiana, és que poden treballar amb les portes totalment obertes, sense que molesti gens al hora de treballar i moure, ja que les portes queden recollides cap a el extrem o a la part del darrere, gràcies a un doble lateral o bé una doble posterior depenent del model escollit. Tots els armaris de portes persiana estan equipats amb pany per a la confidencialitat del que hi emmagatzemen.

Armari de portes corredisses

També són molt utilitzats en els despatxos, ja també optimitzen molt del espai perquè no són necessaris els girs de porta. Tot i això el que és important de tenir en compte és que no podem tenir tot el espai de llum del armari obert, ja que com que funcionen amb un sistema de guies, una porta queda amagada darrere del altre, el que vol dir que només podem tenir mig armari obert en amplada.

Armari oficina amb portes de vidre

Normalment es trien per estètica del conjunt del despatx i el més important a tenir en compte és que el material i documentació que hi emmagatzemem al interior, sobretot si les portes de vidre són transparents, si haurà de tenir de manera endreçada per cuidar la estètica i el ordre del despatx.

Armari de seguretat

En la oficina ignífugs i amb pany de seguretat o de combinació, són els que habitualment es fan servir per guardar documentació de una importància rellevant o també suports informàtics i còpies de seguretat.