SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

cadires confident

CADIRES confident

Amplíssima gamma de mobles oficina: cadires de confident o visites o acompanyant, relacionades ja sigui a conjunt amb els sillons de direcció o les cadires operatives que presideixen el despatx i que conformen la comunió del disseny del mobiliari de oficina de cada espai de la empresa. Cadires de confident amb la finalitat de donar la màxima comoditat i benestar a les persones a les quals atenem. SHITT SYSTEM: Nou sistema de regulació que pot ser del respatller sol o també de respatller i seient, que permet una interacció automàtica de la cadira amb el usuari, acompanyant-lo en el seu moviment. Moviment automàtic 360°. Sistema patentat. Se adapta als moviments naturals laterals i rotatoris sense perdre la sensació de estabilitat.

Cadira de confident, visita o de conferència

Cadires de confident, cadires oficina, visita o de conferència i espera, amb acabats de carcasses de polipropilè amb múltiples acabats de color, formes i dissenys, combinats amb les estructures metàl·liques, siguin pintades o cromades, amb braços ja sigui de caràcter metàl·lic com la estructura o de polipropilè com la carcassa, amb la possibilitat de poder combinar-ho amb seient tapissat amb una lleu banyeta amb múltiples acabats de teixit, colors i qualitats així com la possibilitat de entapissar el respatller. Col·leccions senzilles i de gran disseny que donaran un toc fred i agradable al ambient del despatx.

Col·leccions de cadires de confident de disseny

Amb combinacions de seients tapissats, amb carcassa de fusta postformada interior, acompanyada de la corresponent escuma integral de gran densitat que dóna la màxima comoditat i durabilitat, combinat amb el respatller, ja sigui de malla tensada, tapissat com el seient o de polipropilè perforat de gran vistositat.
Les cadires de visita o confident tapissades les trobem amb versió de braços o sense, a escollir en funció del caràcter que vulguem donar al oficina. La base de les cadires oficina confident acabarà de definir el criteri de la cadira, poden escollir amb estructures de 4 potes, peu patí, peu tipus cavallet o base giratòria de 4 aspes amb acabats pintats, cromats, o de polipropilè blanc o negre.

butaques confidents de direcció

Mobles oficina que aniran a conjunt amb el despatx presidencial del despatx, de disseny avantguardista, amb acabats de cuir amb combinació amb els metalls de la estructura o tapissats amb la àmplia col·lecció de colors i qualitats que donaran al conjunt del despatx la personalitat que busquem. Les diferents bases de les butaques confidents de direcció, ja sigui peu patí tancat, patí tradicional, peu aranya o peu aspa fixo amb metalls cromats o pintats i també amb la possibilitat de polipropilè blanc o negre, acabaran de conformar el criteri de la cadira confident per poder trobar la harmonia diferenciada en cada despatx de direcció, en funció del seu criteri.

Cadira de visita

Amb respatllers de mitjana alçada per no restar importància a la cadira de direcció, però de gran disseny i comoditat, gràcies a la seva ergonomia i la qualitat dels acabats que disposen.
En definitiva la cadira o la butaca de confident del despatx serà el que ens acabarà de tancar el cercle del mobiliari del despatx.