SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

BUCS I CALAIXERES

Els bucs i calaixeres són mobles oficina importants i també una peça fonamental del lloc de treball, ja que si no tenim armaris oficina a prop, serà imprescindible tenir-lo integrat a la taula de despatx per tal de tenir els elements que ens ajudarà a la feina de manera més còmoda i fàcil. De bucs i calaixeres no hi ha de molts tipus, models, col·leccions i composicions, de funció de la necessitat que tinguem i del servei que li hi vulguem donar. Quant a materials, bàsicament podem escollir el buc de calaixos entre els bucs metàl·lics i els bucs de melamina o fusta.

bucs i calaixeres metàl·lics

Bucs i calaixos metàl·lics

Són mobles oficina que són fàcilment combinables amb qualsevol col·lecció de mobiliari de oficina, gràcies a la seva varietat de colors neutres, com el color blanc, el color alumini i el color grafit. Guies metàl·liques amb tots els calaixos siguin de calaixera normal o bé de arxiu, per tal que a través dels seus coixinets, funcionin en suavitat al llarg del temps. Tots els bucs de calaixos van previstos de pany, de cara a poder donar la confidencialitat ideal a cada usuari. Els bucs de calaixos metàl·lics, són habitualment de 3 calaixos amb rodes, de 4 calaixos, o de calaix i arxiu. En format metàl·lic també podem trobar qualsevol mena de fitxer, ja sigui el típic arxivador de calaixos per a penjar carpetes, com qualsevol fitxer del format de mida que necessitem.

Bucs i calaixeres de melamina

Són armaris oficina que van acompanyats de la mateixa col·lecció del mobiliari de oficina que hem posat al despatx. Colors, acabats dels cantons, tiradors, etc., aniran a conjunt amb tot el conjunt del equipament. Bucs de 2 calaixos, normalment suportats a la taula, de 3 calaixos o de 1 calaix i 2 arxius, amb rodes o també penjats i els de 4 calaixos o de 2 calaixos i 1 arxivador, que fan 71 cm de alçada i que a més de fer el seu propi servei de arxiu personal, també serveix com a peu de taula i així estalviar potes o laterals i que el despatx quedi tot més integrat. Bucs previstos de pany per una millor confidencialitat, de guies metàl·liques amb coixinets per aconseguir una perfecta suavitat en el seu ús de llarga durada i de manera opcional, també de safata portallapis o multiús, per poder endreçar les peces més petites, del lloc de treball, com per exemple els clips, els bolígrafs, etc. Al hora de triar el buc de calaixos és important tenir en compte quin ús se li hi donarà, ja sigui per documents, per carpetes de arxiu o més per elements personals de cada usuari.

bucs i calaixeres de melamina