SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

taquilles metàl·liques

Taquilles metàl·liques

Som d’Oficina presentem el nostra mobiliari oficina amb una àmplia gamma de taquilles metàl·liques, armaris de neteja, vestuaris oficina, altells, guixetes de dimensions reduïdes per escoles, etc. Les taquilles metàl·liques que presentem, estan construïdes cuidant el més mínim detall i amb estructura monobloc, per donar la màxima fortalesa al moble. Portes amb pany individual amb 2 còpies de claus o amb panys més personalitzats com per exemple el pany moneda, el pany combinació, etc.

taquilles metàl·liques

Taquilla i guixeta metàl·lica

Mobiliari Oficina desde fins a 4 portes en amplada (120 cm) i 8 portes en alçada (180 cm), sigui amb sòcul o amb potes i amb respiració en les portes o en les posteriors, depenent del model. Diversitat de colors de pintat amb tractament antioxidant, que afavoreix la seva durabilitat i resistència a diferents ambients, com els vestuaris oficina.

taquilla metàl·lica    model D

Taquilles metàl·liques de 1, 2, 3 o 4 portes en amplada (94 cm total), amb un sol cos monobloc, panys independents, amb safata interior i barra penjadora

taquilles metàl·liques model-D
taquilles metàl·liques model b

Taquilla metàl·lica    model B

Amb 1, 2, 3 o 4 portes de la mateixa mida i característiques que la sèrie D, però amb doble porta en alçada i sense safata interior.

armari metàl·lic model S

Segueixen les mateixes característiques que els 2 model anteriors, però de diferent amplada. Amb porta sencera de dalt a baix i amb una amplada de 40 cm per porta aproximadament i fins a 3 portes en amplada (118,8 cm de amplada total del armari) Les guixetes de la sèrie T van creixent en alçada, i seguint les característiques quant a construcció de les anteriors, i en un mòdul de 94 cm de amplada, si hi poden trobar fins a 3, 4 i 5 portes en alçada. Ideals per escoles i centres de formació.

taquilles metàl·liques model s
taquilles metàl·liques en L

taquilla metàl·lica en L

De 40 cm de amplada, són ideals per llocs on a més de penjar-hi la roba, es necessita espai per articles més petits i són també les més adients per donar 2 espais de roba a cada treballador. Les més utilitzades en clíniques, hospitals i centres mèdics.

taquilla metàl·lica MS

Amb una única porta exterior i amb una amplada de 40 cm aproximats, porta divisió central i prestatge superior, per aconseguir els 2 departaments de manera interior, sense la necessitat de tenir tantes portes.

taquilles metàl·liques ms
taquilles metàl·liques nateja

armari de neteja metàl·lics

Que presentem, tots són amb portes i pany i es diferencien per la distribució interior: Pot ser només amb prestatges, amb 4 prestatges a una banda i separació amb espai inferior pel cubell de fregona o amb divisió intermèdia i prestatges a una banda i lliure al altre. Armaris de 60 cm de amplada x 50 de fons i 180 de alçada.