SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

elements anti-covid

Elements anti-covid de auxiliar i decoració oficina que són elements de vital importància, mobles oficina que desgraciadament i de ben segur, ens acompanyaran duran una temporada important.

elements anti-covid higienics

Elements Higiènics

Elements anti-covid de auxiliar i decoració oficina de bona cualitat com el secadors de mans, dispensadors de paper o de gel hidroalcohòlic, cortines transparents de separació, d’espais, biombos transparents de metacrilat pel correcte aïllament entre persones en temps de Covid.

Mampares de metacrilat

Mobles oficina de sobretaula de metacrilat transparent de diverses mides i formes o adaptables sobre els separadors de taula de metacrilat, ja existents, senyalització de separació entre persones, són elements de vital importància, que desgraciadament i de ben segur, ens acompanyaran duran una temporada important. Els nostres tècnics comercials i de prevenció els aconsellaran de manera efectiva i prudent en cada cas.

elements anti-covid mapares