SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

disseny oficina
DISSENY MOBILIARI OFICINA

PROJECTES OFICINA

A Som d’Oficina, ajuntem esforços per poder despreocupar al client a l’hora de muntar una nova oficina o fer una remodelació d’aquesta, ja que entenem que és la nostra feina i obligació, alhora que, acostuma a ser un seriós problema pel client, haver-se de preocupar de la distribució, el disseny i, fins i tot, la tria del mobiliari i complements, com les cortines, la tapisseria de les cadires, els separadors, l’electrificació de les taules, etc.

Per nosaltres la importància de coneixe’ns, captar les seves necessitats, prendre l’amidament de l’espai a equipar, etc., és vital, per poder transmetre al nostre equip de Projectes el punt de vista necessari per poder dur a terme un treball eficient, còmode i rendible. En funció de la urgència que el nostre client tingui, fent la primera visita de manera ràpida, sense cost i evidentment sense compromís, per tal que la distribució d’oficina que l’hi presentem sigui la més acurada a les seves necessitats.

La nostra voluntat és que el client en tot moment se sentí acompanyat, des de l’inici, amb un segon pas a l’hora de presentar la distribució del despatx o l’estudi de l’oficina, per al final exposar-ho amb un render perfectament explicatiu, que de ben segur ajudarà al client a entendre perfectament que és el que s’està oferint i al mateix temps a tractar de possibles canvis que ens portaran a una finalització del projecte i de l’estudi del despatx o oficina, de la manera més perfecta i entenedora possible.

DISSENY OFICINA

Els projectes d’oficina, les distribucions del despatx, Les visites per part del nostre departament comercial a la seva empresa o casa, els projectes en planta, els renders a color i en 3D, no suposen cap cost pel client, ja que entenem que és una feina necessària i imprescindible per portar a bon port el projecte definitiu, així doncs, no suposarà en cap cas cap sobrecost dels mobles pressupostats.

MOBLES DISSENY OFICINA

A la part final, se l’hi donarà tanta importància o més que a la resta, és a dir un cop fet el projecte d’oficina, el planell de distribució en planta, la tria dels materials i el Render 3-D a color, ja es podrà fer la comanda definitiva i a partir d’aquí és on Som d’Oficina, centra tots els esforços en la correcta execució del termini d’entrega i del muntatge, amb els nostres muntadors especialitzats en Mobiliari d’Oficina.

TOTES LES NOTÍCIES
SOBRE PROJECTES OFICINA

sillas de oficina

Com triar cadires d’oficina còmodes i de qualitat

Depenent del treball de cadascú, és possible passar-se la meitat del dia assegut, podent provocar greus danys si no es trien les cadires d’oficina adequades. En un despatx, triar correctament les cadires d’oficina va més enllà d’un tema estètic, ja que és un aspecte relacionat

Llegir més »
cadira d'oficina

ELECCIÓ CADIRA TELETRABALL

Per aquest final d’any tan complex i al mateix temps tan difícil, hem triat precisament aquesta cadira com la millor opció pel teletreball, tant per la seva comoditat i prestacions com pel seu preu 116 € + IVA. Cadira amb respatller de malla tensada per una

Llegir més »
elements protecció covid-19 d'oficina

ELEMENTS DE PROTECCIÓ COVID-19

Presentem un MOBLE SUPORT DE GEL I GUANTS, ideal per a la seva oficina, botiga, comerç, que convida que els visitants i TREBALLADORS DE LA SEVA OFICINA, BOTIGA, PERRUQUERIA, ETC., prenguin les mesures d’higiene i seguretat necessàries. MAMPARES O PANTALLES PROTECTORES PER OFICINES, comerços, etc.

Llegir més »
pantalla protectora covid-19 per oficines

PANTALLA PROTECCIÓ COVID-19

ESTAN PREPARATS QUAN A PROTECCIÓ PER L TORNADA A LA FEINA, OFICINA, MOSTRADORS D’OFICINA, LLOCS COMPARTITS A L’OFICINA, ATENCIÓ AL PÚBLIC, SERÀ CLAU I GAIREBÉ OBLIGATORI. ES PER AIXÒ QUE ELS HI PRESENTEM LES PANTALLES DE PROTECCIÓ DE METACRILAT PER L’OFICINA. INFINITAT DE MIDES PER ADAPTAR-NOS

Llegir més »

MES ESPECIAL PER A CENTRES DE FORMACIÓ

Com en nosaltres és de costum i amb l’afany de cuidar i fidelitzar als nostres clients, el mes de MAIG JUNY 2018, el dedicarem a CENTRES DE FORMACIÓ, AUTOESCOLES, ACADÈMIES i en definitiva a tot el que es derivi de les COL·LECTIVITATS, amb preus d’autèntic

Llegir més »