SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

disseny oficina
DISSENY MOBILIARI OFICINA

PROJECTES OFICINA

A Som d’Oficina, ajuntem esforços per poder despreocupar al client a l’hora de muntar una nova oficina o fer una remodelació d’aquesta, ja que entenem que és la nostra feina i obligació, alhora que, acostuma a ser un seriós problema pel client, haver-se de preocupar de la distribució, el disseny i, fins i tot, la tria del mobiliari i complements, com les cortines, la tapisseria de les cadires, els separadors, l’electrificació de les taules, etc.

Per nosaltres la importància de coneixe’ns, captar les seves necessitats, prendre l’amidament de l’espai a equipar, etc., és vital, per poder transmetre al nostre equip de Projectes el punt de vista necessari per poder dur a terme un treball eficient, còmode i rendible. En funció de la urgència que el nostre client tingui, fent la primera visita de manera ràpida, sense cost i evidentment sense compromís, per tal que la distribució d’oficina que l’hi presentem sigui la més acurada a les seves necessitats.

La nostra voluntat és que el client en tot moment se sentí acompanyat, des de l’inici, amb un segon pas a l’hora de presentar la distribució del despatx o l’estudi de l’oficina, per al final exposar-ho amb un render perfectament explicatiu, que de ben segur ajudarà al client a entendre perfectament que és el que s’està oferint i al mateix temps a tractar de possibles canvis que ens portaran a una finalització del projecte i de l’estudi del despatx o oficina, de la manera més perfecta i entenedora possible.

DISSENY OFICINA

Els projectes d’oficina, les distribucions del despatx, Les visites per part del nostre departament comercial a la seva empresa o casa, els projectes en planta, els renders a color i en 3D, no suposen cap cost pel client, ja que entenem que és una feina necessària i imprescindible per portar a bon port el projecte definitiu, així doncs, no suposarà en cap cas cap sobrecost dels mobles pressupostats.

MOBLES DISSENY OFICINA

A la part final, se l’hi donarà tanta importància o més que a la resta, és a dir un cop fet el projecte d’oficina, el planell de distribució en planta, la tria dels materials i el Render 3-D a color, ja es podrà fer la comanda definitiva i a partir d’aquí és on Som d’Oficina, centra tots els esforços en la correcta execució del termini d’entrega i del muntatge, amb els nostres muntadors especialitzats en Mobiliari d’Oficina.

TOTES LES NOTÍCIES
SOBRE PROJECTES OFICINA

muebles para oficina

Quin tipus de mobles comprar per a una oficina?

Els mobles per a oficina han d’adaptar-se a l’entorn i situació de cada empresa, fins i tot en cas de canvis referents al personal o renovació i imatge de l’organització. De fet, el mobiliari per a despatxos no sols inclou elements funcionals, sinó que responen

Llegir més »
Comprar cadires per al despatx de direcció

Comprar cadires per al despatx de direcció

L’elecció de les cadires de direcció ha de realitzar-se de manera correcta, ja que són part del mobiliari més rellevant d’una oficina. En les zones on treballa l’equip directiu, es realitzen negociacions, es duen a terme nous projectes i reunions i, en definitiva, es passen

Llegir més »
Mobiliario para oficina y auxiliares de decoración

Mobiliari per a oficina i auxiliars de decoració

Els mobles són indispensables en qualsevol entorn, especialment en el laboral, ja que no sols decoren, sinó que tenen una funcionalitat molt específica i necessària. El mobiliari per a oficina aporta personalitat, crea un estil i ambient en concret, emmagatzema i organitza papers i articles

Llegir més »