SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

MAMPARES OFICINA

Les mampares oficina, una revolució de mobiliari oficina en la divisió de espais on interioristes, arquitectes i decoradors poden crear espais de treball més flexibles amb parets fàcils de col·locar, de gran atractiu visual i amb portes de fusta o vidre que donen un acabat a la obra i una diversitat de solucions amb rapidesa en la execució i gran bellesa final. A SOM D’OFICINA us donaren solució a qualsevol mena de necessitat que pugui sorgir.

Mampares oficina monopanell

Mobiliari oficina on els canvis més senzills poden resultar ser el major dels efectes. Qualsevol manera de transformar un espai, tindrà el millor dels assessoraments dels nostres tècnics que estaran encantats de explorar amb vostè la millor de les opcions. La reestructuració constant de la oficina dinàmica de avui en dia suposa una alta flexibilitat en els possibles moviments que puguin sorgir en un futur, per això és tan important la facilitat de aplicació de les nostres mampares i divisions de oficina.

Mampares oficina monopanell
Mampares oficina amb terres tècnics i falsos sostres

Mampara amb terres tècnics i falsos sostres

Creen un espai nou i innovador que sorprendrà el mateix client. No aspirem només a la excel·lència del servei, sinó que volem crear excepcionals experiències pels nostres clients en tot moment. No només es tracta de crear un ambient laboral agradable, sinó de aconseguir un impacte real en el resultat final. La idea de crear espais dins de espais i donar suport a la creativitat del lloc de treball fins i tot ve amb avantatges econòmics incorporats, ja que es genera poca minva durant la instal·lació i els canvis de disseny es poden realitzar de forma fàcil i ràpida.

Mampares oficina i divisions

Espais des de la mateixa fàbrica fins als despatxos de direcció, escollint la millor opció de mampara per a cada cas, analitzant la estètica, la pràctica i sobretot la solució més acurada a cada ambient.

 

Mampara monopanell

Per la simple divisió de espai.

 

Mampara tecno mòdul

Per una millor insonorització i elegància en els acabat ser la simple divisió de espai.

 

Mampara tècnica

Mapares oficina per ambients sofisticats, lleugers i de profunditat visual en perspectiva.

Dividir el espai, però també enriquir-lo de encant i confort, augmentar el benestar acústic i tèrmic, crear escenaris positius i dinàmics per desenvolupar la pròpia feina. Tot això en total integració amb la arquitectura i la decoració, les exigències de cada activitat i de cada persona. Les mampares de Som d’Oficina resolen aquestes funcions amb elegància i personalitat, amb sintonia amb les tendències de decoració contemporània i amb una qualitat destinada a la durada en el temps. La innovació és necessària per aconseguir els nostres objectius. La tria de materials ajudarà a assolir les expectatives dels nostres clients.

Mampares oficina i divisions