SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

taules operatives

TAULES OPERATIVES

Taules oficina operatives, amb una àmplia varietat de laterals, formes de sobre, combinació de colors, que li donaran un caràcter diferencial a cada despatx per convertir-lo en únic i singular. Mobiliari oficina amb estructures metàl·liques de disseny pos format amb laterals tancats per sota o bé obert tipus porteria de futbol. Laterals de tub quadrat de 55×55 mm, amb acabat pintat en color blanc/grafit, cromat i sobres de acabat de melamina, estratificat o fenòlic de diversos colors i amb sobres de taula fixes o desplaçables per facilitar la electrificació. Elements per ajudar a la electrificació com passa cables, safates de guia cable, caixes de endolls Schuko, amb Rj-45 de veu i dades i amb USB adaptats als conjunts de electrificació.

Taula oficina amb lateral tipus panell de melamina

Taules oficina que permet equipar les oficines al millor preu amb gran varietat de acabats i mides. Sobres de taula de 25 o 30 mm, combinats amb laterals tipus plafó amb embellidors o sense, per diferenciar-se amb personalitat, amb peus anivelladors a la part baixa del lateral i amb un faldó de unió fins a mitjana alçada, que a banda de reforçar la estructura de la taula de despatx, ens aporta un final estètic perfecte.

Taula operativa de despatx amb lateral T invertida o “ala d’avió”

Taules operativa amb estètica moderna i ergonòmica, gràcies a les seves formes ergonòmiques amb els calaixos incorporats a la estructura de la taula o bé amb rodes, per aportar la màxima comoditat al lloc de treball que el usuari al final de la jornada de treball ho agrairà i a la hora el rendiment millorarà. Laterals amb pujada de cables incorporat i integrat mitjançant embellidors a les potes i a la hora unides per un faldó o bé per una bigueta de unió que li hi donarà una millor estabilitat i ens farà de safata per al cablejat dels aparells informàtics.

Taula operativa per instal·lacions

Taules operatives conegudes com a taules de 4 potes, acostumen a ser les més lleugeres (en aquests models la majoria de elements són opcionals), ja que poden ser sense faldó, amb separadors o sense, etc. Taules amb una gran varietat de mides, de acabats i colors. Potes més o menys gruixudes en funció de la col·lecció i de la imatge que es pretengui i amb la possibilitat de fer les composicions amb estructures compartides per si el que es pretén és la construcció de llocs de treball. Potes quadrades tipus porteria, amb forma postformada, amb la possibilitat de sobres desplaçables per millorar el accés al cablejat.

Taula operativa amb potes folrades de fusta

Mobiliari oficina de barnís clar, que ens aportarà un disseny més noble i nòrdic, que combinat amb el sobretaula del color adequat, transmetrà una imatge molt atractiva i vistosa. Col·leccions amb tot tipus de elements addicionals, com faldons, separadors, safates per a cables, endolls de sobretaula, ales o credences laterals, etc, per aconseguir una integració del despatx acurada, moderna i elegant a la hora.