SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

TAULES PER COL·LECTIVITATS

Les taules oficina per col·lectivitats, són les adequades per les zones comunes com menjadors de empresa, aules de formació, sales de tasts, autoescoles, universitats, biblioteques, etc. Mobles oficina amb una amplíssima gamma de acabats, materials, mides i formes, en funció del lloc que es pretengui equipar.

Taules per col·lectivitats per a menjadors empresa

Taula per a menjadors d’empresa

Mobles oficina amb estructures de fusta o metàl·liques pintades, combinades amb sobres de melamina de colors soferts i de fàcil neteja i de moltes mides i formes per adaptar-se a qualsevol espai que es pretengui.

Taula per a aules de formació

Taula oficina amb estructura amb rodes o plegables i amb sobres abatibles per la optimització del espai un cop no es necessitin. De fàcil emmagatzematge gràcies a les seves estructures plegables o abatibles i amb gran facilitat de desplaçament a través de les seves rodes.

 

Taula per col·lectivitats de creixement lateral

A través de la seva estructura per a diverses persones, evitant espais de passadís o bé taules individuals reduïdes i unipersonals.

Taules per col·lectivitats per a aules de formació
Taules per col·lectivitats per a zones universitàries

Taules per a zones universitàries

Taules per col·lectivitats amb taula i cadira incorporades i aptes per a qualsevol centre de ensenyança, construïdes amb materials resistents i simples de netejar.

Taula de col·lectivitats i cadires per a autoescoles

Taules de estructura de 4 potes quadrades o cilíndriques, i amb sobres reduïts i de colors neutres que ajuden a la concentració del alumne. Cadires amb pala de escriptura abatible o fix per a la optimització del espai, evitant així la utilització de taules i donant cabuda a més persones a la mateixa aula.

Taules per col·lectivitats i cadires per a autoescoles
Taules per col·lectivitats per a biblioteques

Taula per a biblioteques

Amb estructura de fusta o de acer pintat en color diversos, amb estructures de creixement i per a zones col·lectives, amb separadors frontals de melamina o metacrilat per millorar el aïllament frontal anti Covid i amb il·luminació individual o doble per taula, per una millor concentració.

Taula per col·lectivitats per a conferenciants

Taules per col·lectivitats amb faldó incorporat o opcional, de material melamínic o fusta, amb estructura de laterals amb plafó i faldó fins a terra o bé amb estructures metàl·liques, siguin amb rodes o no i de presència elegant, donant personalitat a la persona docent o conferenciant.

Taules per col·lectivitats per a conferenciants