SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

cadira operativa per oficines

CADIRES operatives

En l’apartat de cadires operatives, presentem mobles oficina amb una amplíssima gamma d’opcions d’acabats, de diferents sistemes de regulació, de materials diversos, tant per aprofundir en el disseny com per buscar la millor comoditat possible en cada cas. Nous sistemes de regulació i d’adaptació al cos per buscar la perfecció en l’ergonomia en cada cas.
SHITT SYSTEM: Nou sistema de regulació per a mobles oficina que pot ser del respatller sol o també de respatller i seient, que permet una interacció automàtica de la cadira amb l’usuari, acompanyant-lo en el seu moviment. Moviment automàtic 360°. Sistema patentat. S’adapta als moviments naturals laterals i rotatoris sense perdre la sensació d’estabilitat.

CADIRES OPERATIVES TAPISSADES

Per a llocs de treball en diferents versions, seients tapissats sobre goma PU de alta densitat injectada, amb curvatura a la part davantera.
Caracasa inferior de polipropilè. Seients amb versions de regulació de profunditat (Sistema Trasla).
Respatller tapissat sobre goma de poliuretà de alta densitat, amb versió de respatller alt, respatller mitjà i la possibilitat de capçal tapissat i regulable.
Respatllers absolutament ergonòmics buscant les formes de adaptació al cos (lumbars), i amb complements que millores la postura corporal amb la cadira aconseguint la comoditat absoluta, com pot ser la regulació lumbar tant en alçada com en volum, Braços fixos, braços regulables en alçada 2D, en alçada i profunditat 3D, en alçada profunditat i amplada 3D i en alçada, profunditat, amplada i en gir 4D.

CADIRES OFICINA GIRATÒRIES OPERATIVES RESPATLLER DE MALLA

Se adapta al cos sense que la esquena se sentí forçada en cap moment.
Respatller de malla tensada i emmarcada, amb diverses opcions de textures i colors, amb suports lumbars o sense, capçal opcional en la majoria de casos i bases de 5 aspes de poliamida blanca o negre, igual que la estructura de la cadira, bases de acer pintat o cromat com a opció i rodes de 50 o 65 mm de diàmetre siguin per a terra dur o per base de parquet.
També amb possibilitat de rodes autofrenades.
Tota la versió de braços fixes o regulables en alçada 2D, 3D, i 4D, a escollir en la versió de cadires giratòries amb respatller de malla, facilitant que les espatlles no quedin forçades i poder millorar això el rendiment de l’usuari.

CADIRA GIRATÒRIA ANTIESTÀTICA

Amb base de alumini polit, rodes antiestàtiques de 50 mm, pistó de gas cromat, sistema de regulació syndro de 5 posicions, teixits antiestàtics, respatller de malla negra antiestàtica (NET 3D), Tensor lumbar i cablejat que interconnecta les diferents parts de la cadira per una correcta dissipació de les càrregues electroestàtiques.

CADIRA GIRATÒRIA D’ÚS INTENSIU 24h

Cadires giratòries reforçades i de ús intensiu 24 h. Segons normativa BS5459-2:2000 + A2: 2008, amb respatller alt de malla tensada, seient de goma injectada, base de alumini polit amb rodes de 65 mm, autofrenades i amb banda de goma, mecanisme syncro 24 HORES 4P. Cadires oficina giratòries 24 h, que venen totes elles amb el seu certificat corresponent. Opcionals braços polits regulables en alçada, amplada i profunditat.

CADIRA GIRATÒRIA RESPATLLER REGULABLE

En alçada i inclinació mitjançant cremallera interna que permet ajustar de manera automàtica la forma de inclinació lumbar de la cadira a la nostra esquena per aconseguir una forma de seguda perfecte ergonòmicament de 90º tant en la esquena com en les cames.

Cadires oficina operatives

Cadires oficina amb capçal de poliuretà, tapissat o de malla, regulació de profunditat de seient (Systema Trasla), pistó de gas cromat o negre, seient tapissat amb una carta molt extensa de teixits i colors, base de poliamida blanca o negra i bases estàndard d’alumini i piramidals de alumini polit. Possibilitat de bases giratòries amb topalls per fixar la cadira a un espai.