SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

ARMARIS DE MELAMINA

Els armaris de melamina, són la millor manera de tenir un mobiliari oficina amb despatx elegant i ordenat en armaris de llarga durada. Mobiliari complementari a les diverses col·leccions de mobles de oficina utilitzats i a tots els elements i components de primeres marques, triats expressament per donar llarga vida als armaris oficina. A SOM D’OFICINA, triem de manera racional les firmes que distribuïm, és per això que tractem amb les primeres marques de armaris de oficina del mercat i que a més podem donar amb tota confiança 2 anys de garantia a tots els armaris de melamina de oficina, que en funció de les necessitats i del espai, podem triar els més adequats: armaris de portes abatibles, armaris de melamina de portes corredisses, armaris de portes persiana, armaris oberts, etc.

Armaris de melamina de portes abatibles

Armari de melamina de portes abatibles

Són possiblement els més elegants i amb combinació amb la estètica de la resta del despatx, poden quedar perfectament integrats. Prestatges preparats per a posar-hi pes de 25 o 30 mm de gruix, bastidors telescòpics, safates telescòpiques, són alguns dels elements que es podran triar al hora de confeccionar els armaris de oficina, en funció de tipus de arxiu que pretenguem aconseguir.

Armari de melamina de portes corredisses

Armaris oficina que són els que triarem quan la optimització del espai si hagi de tenir en compte. El millor amb aquest tipus de armaris és triar-los els més amples possibles, ja que haurem de tenir en compte que un cop oberts una porta amaga darrere del altre, per la qual cosa només podrà haver-hi la meitat de llum del armari en amplada practicable. Combinació de colors tant de cos com de portes per poder triar la opció més desitjada. Portes amb pany, tota mena de elements interiors per configurar el tipus de arxiu que necessitem.

Armaris de melamina de portes corredisses
Armaris de melamina de portes persiana

Armari de portes persiana

Estructura de melamina, desmuntable, depenent del accés que hi hagi al lloc on si ha de ubicar. Portes de persiana de PVC, amb imitació dels acabats de la majoria de col·leccions de mobiliari de oficina. Cada vegada més utilitzats, per la seva comoditat al hora de obrir i tancar les portes, ja en aquest cas tant es pot fer servir com un armari obert (gràcies al fet que les portes si amaguen cap al interior del cos del armari) com armari tancat, només corrent les portes i aconseguint així que davant de la visita de cap persona externa al despatx, quedi el material que hi hagi al interior, perfectament endreçat i tapat.

Armari de melamina oberts

Mobiliari oficina de mides variades, 60, 80, 100 i 120 de amplada, amb possibilitat també de altells, que normalment si utilitzen com a arxiu definitiu, gamma àmplia de colors, i prestatges preparats per suportar pes. En el cas dels armaris de 120, es combinaria amb prestatges metàl·lics per evitar que amb el temps es veiessin els prestatges bombats. Possibilitat de bastidors per carpetes, normalment de format DIN A-4.

Armaris de melamina oberts