SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

TAULES DE DIRECCIÓ

Taules de direcció de materials nobles, amb xapes de fusta envernissades, de gruixos imponents que aporten un criteri de elegància i sobrietat digne del espai que ocupa. Formes rectes o corbes en funció de la col·lecció. Taules de oficina amb elements combinats metàl·lics o de PVC que converteixen cada col·lecció en elements purs i elegants que fan del despatx de direcció un espai amb personalitat única.

Taula de direcció

Mobles oficina amb combinació de materials exclusius, triats especialment per a cada cas, que converteixen la oficina de direcció en un espai únic i exclusiu. Potes metàl·liques minimalistes asimètriques de colors envellits, combinades en forma de fusió amb les tapes de les taules de oficina barnissades de manera singular i exclusiva.

Despatx de direcció

Taules de direcció minimalistes, en colors mai assimilats a un espai de direcció, com pot ser el blanc, però amb una combinació de formes elegants i exclusives per a cada col·lecció, que fan del espai a ocupar un lloc inèdit.

Taules de directius

Mobles oficina de estil clàssic, amb sobres postformats i amb frontals rectes o en forma de arc per aportar més personalitat, combinat amb laterals també de fusta envernissada i tractada en colors normalment clàssics com el noguera, la caoba, la bubinga, el faig, etc. Elements per combinar amb la taula principal de direcció, com poden ser ales de acoblament, angles i taules auxiliars, bucs de calaixos, armaris de oficina, etc.

Taula de direcció

De melamina, amb gruixos importants per elevar el nivell de la oficina de direcció a equipar, que tenint cura del aspecte econòmic, ens permet formar despatxos de gran nivell, sense tenir res a envejar a col·leccions més sofisticades. Melamines en acabat “Zembrano, Acàcia clara, Acàcia fosca, Wengué roure, castanyer”, etc. En definitiva acabats de primer nivell, a un preu de despatx operatiu.

Taula per executius

De línies simples. Potes de línia lleugera que es aprecia en el pòrtic del cavallet, diluïda quasi per la prioritat en la superfície de treball. Sobres de presència rotunda de vidre en la tapa de la taula amb harmonia cromàtica amb el acabat dels pòrtics, que converteixen el element en distingit i acollidor.