SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

MOBLES OFICINA La Torre de l'Espanyol

La nostra empresa està especialitzada en el servei a petites i grans empreses i corporacions en els Mobles d'Oficina a La Torre de l'Espanyol i el que això comporta.

Des de l'assessorament exclusiu per a cada cas fins als projectes personalitzats en funció dels espais i necessitats que ens transmeten els nostres clients. Principals fabricants nacionals seleccionats a partir de les qualitats i amplis modelatges de cada un d'ells que ens permet afrontar qualsevol repte que ens proposin.

Col·leccions de mobiliari d'oficina de diferents qualitats i disseny per satisfer en cada cas el que es presenti, en funció de la imatge a donar i del pressupost a invertir. Dins del que entenem per mobles d'oficina La Torre de l'Espanyol, pensem també en tot el que acompanya al mobiliari pel món de l'empresa:

  • Armaris per arxiu
  • Llocs de treball individuals o col·lectius
  • Mostradors per recepció
  • Tot tipus de cadires ergonòmiques amb l'assessorament corresponent
  • Mobles per a col·lectivitats i centres d'educació
  • Cortines per les finestres
  • Complements de decoració i audiovisuals
  • Guixetes i taquilles de vestuari o consignes per escoles i centres de formació, etc.
MOBLES OFICINA La Torre de l'Espanyol

Cadires oficina La Torre de l'Espanyol

El nostre equip tècnic vetllarà en cada cas per a que la composició global del conjunt dels mobles d'oficina a La Torre de l'Espanyol siguin els encertats a patir de les necessitats de cada cas i després de fer-ne un estudi acurat per a cada cas.

Des del mobiliari de recepció tant important per projectar la primera imatge de l'empresa, seguit de la sala d'espera per les visites i clients, ja sigui amb acabats sobris o lleugers, depenent del tipus d'empresa o negoci a on ens dirigim i seguint pels depatxos, oficines o llocs de treball, amb espais oberts i transparents, amb pulls de taules amb estructura compartida i de la qualitat d'usuaris que pretenguem, amb l'electrificació adaptada a cada necessitat i despatxos de treball individual, amb taules d'espais generosos o no en funció de la tasca a realitzar i de la superfície a ocupar, acompanyats d'ales o credencies que a més de fer de suport d'elements, en el seu interior hi podem trovar calaixos, arxius, espais per la CPU amb porta corredera, de tal manera que tot quedi integrat en la formació del lloc de treball de manera ergonòmica i elegant.

Taules oficina La Torre de l'Espanyol

Mobles d'oficina a La Torre de l'Espanyol amb diferents acabats de materials, com poden ser potes metàl·liques pintades, cromades, etc, laterals de taula tipus panell, sigui de melamina o fusta de diferents colors o envernissats, sobres de taula d'oficina de més o menys espessor en funció de col·lecció utilitzada i de la imatge que pretenguem, etc.

Una de les parts més importants en el conjunt de mobles d'oficina a La Torre de l'Espanyol és l'apartat de les cadires o butaques de treball, a on se li haurà de rendir una alta importància, ja que serà la peça de l'oficina amb la que estarem més en contacte i el que comportarà que estiguem més o menys còmodes i a gust en el lloc de treball de l'oficina.

Cadires de respatller alt, mig o baix a on l'ergonomia i els elements que comporta la mateixa seràn possiblement de les tries més importants dels mobles d'oficina a La Torre de l'Espanyol a l'hora de fer-ne l'equipament.

Braços regulables 2-D, 3-D i 4-D, en funció del moviment que necessitem a partir de l'espai que tinguem en cada cas, com l'equipament de suports lumbars, capçals, etc, per trobar la millor ergonomia i comoditat en cada cas.

MOBLES OFICINA La Torre de l'Espanyol

En definitiva, és de rellevant importància l'assessorament que els nostres tècnics comercials els hi podràn fer de la manera més singular i personalitzada.

606 220 192