SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

CADIRES OFICINA

Tota mena de cadires oficina, per fer que l’estada en el lloc de feina sigui en les millors condicions. Bases reforçades de poliamida o metàl·liques, cromades o pintades, amb rodes aptes per terra dur o parquet i piramidal o plana.
Pistons per a l’elevació hidràulica reforçats i cromats, blancs o negres en funció de l’estètica de la cadira. Seients de màxima comoditat reomplerts d’escuma injectada d’alta densitat, amb possibilitat de regulació de profunditat de seient i tapissats amb infinitat d’acabats de qualitats de tela i colors per trobar el més adient per cada cas. Respatllers alts per a directius o de mitjana alçada per a operatius, tots ells amb les màximes variants de comoditat com malla tensada, escuma injectada, regulació lumbar, sistema Syncro de 5 posicions de fixació, regulació d’intensitat en funció del pes de cada persona, etc.

Cadira de despatx

De la millor qualitat del mercat i amb garantia assegurada tant de fabricació com de continuïtat, al ser distribuïdors dels fabricants més importants i amb tots els certificats de qualitat i de fabricació necessaris.

Cadira oficina per ordinador

Ergonòmiques, amb totes les opcions de regulació per aconseguir la màxima comoditat en cada cas.
Cadires oficina sense braços, amb braços fixes o amb braços regulables en alçada, profunditat i en amplada 3D.
Cadires amb el respatller ergonòmic, amb volum lumbar, seient amb sistema trasla de regulació de profunditat.

cadires oficina per ordinador
cadires oficina comodes

Cadira per al teletreball

Pensant en la comoditat de la cadira oficina adaptada al espai familiar i de preu econòmic.
Disseny i materials pensats per a la adaptació de la cadira al voltant del habitatge i que formi part de la harmonia del espai.
Tapissats de colors neutres i estridents, teixits fàcils de netejar i transpirables. Braços, bases i estructura acabats en color blanc o negre per donar una calidesa a l’espai home office.

Cadira oficina giratòries

Mobiliari oficina amb respatller alt mig o baix, respatllers regulables en inclinació, en alçada, amb capçal, amb suport lumbar amb volum de profunditat i regulable en alçada.
Bases amb 4 o 5 aspes en funció del model.
Cadires oficina fixes per a confident o visites, amb braços o sense, seients d’escuma integral per millor comoditat i durabilitat.
Respatllers de polipropilè, mala, o tapissats, en funció de cada cas. Tapissats vinílics transpirables, de polipropilè, de polièster, de PVC, etc.

Cadira i Tamboret per a línies de treball

Tapissats o amb poliuretà, per millor comoditat i higiene. Tamborets alts regulables tant en alçada com en inclinació, amb reposapeus per aconseguir una perfecta ergonomia i postura corporal.


Punts de suport pel treball en línia

Per millorar la activitat laboral reduint el esgotament físic.

Mobiliari per a hostaleria

Mobiliari de oficina: tamborets i cadires per a hostaleria, línies metàl·liques de fusta o de polipropilè, tant per interior com per terrasses exteriors.
Els dissenys més avançats amb seients per bars restaurants i tota mena de menjadors col·lectius.

cadires oficina per a hostaleria

Cadires per a col·lectivitats

Menjadors de empresa, menjadors socials, sales de formació. Cadires especialitzades per a autoescoles, amb pala per escriptura incorporada, safates per col·locar motxilles, rodes per un millor desplaçament i varietat de colors per adaptar el disseny a l’entorn desitjat.