SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

decoració per a oficines

AUXILIARS I DECORACIÓ OFICINA

En el ampli apartat de mobiliari oficina hi ha elements de auxiliars i decoració oficina, és on presentem els detalls finals de la decoració de la nostra oficina.

auxiliars i decoració oficina

Cortines oficina

Mobiliari oficina des de les cortines oficina que a mes de ajudar-nos a al aïllament tant tèrmic com de la llum solar, donarà un acabat detallista i elegant a la nostra oficina. En funció del espai, de la amplitud de les finestres a vestir, etc, podrem triar estre diferents tipus de cortines: La cortina veneciana, de varies amplades de lama, ja sigui de alumini o fusta, la cortina enrotllable o tècnica, que es la mes habitual de trobar en les oficines, sobretot amb teixits Screen o translúcids, Les cortines de lames verticals, per a grans finestrals, de disseny clàssic però de una elegància extrema a la hora, per a llocs distingits.

Retolació o senyalització oficina

Es un apartat molt a tenir en conte per a la correcte aparença endreçada i ordenada de la oficina i la empresa. Ròtols de senyalització de de porta, directoris tant de exterior com de interior per la correcte senyalització i pel coneixement de espais del edifici, tant amb lames de alumini, aptes tant per interior com per exterior, con de perills corbats, de fàcil correcció de texts. Els pictogrames o ròtols de vidre, de mides variades i de una elegància que els caracteritza. Tòtems de senyalització de varies mides, normalment per a halls o recepcions de oficina, etc.

auxiliars i decoració oficina senyalitzacio
auxiliars i decoració oficina mampares

Elements anticovid

Són elements de vital importància, que desgraciadament i de ben segur, ens acompanyaran duran una temporada important. Secadors de mans, dispensadors de paper o de gel hidroalcohòlic, cortines transparents de separació, de espais, biombos transparents de metraquilat per el correcte aïllament entre persones en temps de Covid, mampares de sobretaula de metraquilat transparent de diverses mides i formes o adaptables sobre els separadors de taula de metraquilat, ja existents, senyalització de separació entre persones , son elements de vital importància, que desgraciadament i de ben segur, ens acompanyaran duran una temporada important. Els nostres tècnics comercials i de prevenció els aconsellaran de manera efectiva i prudent en cada cas.

Pissarres

Pissarres de tot tipus, mides, formes i colors, tant importants per a la formació en el lloc treball actual. Pissarres sense marc, de fàcil muntatge per fins i tot aparellar parets senceres, de escriptura de retoladors de borat en sec. Pissarres amb marc de alumini amb una amplia gama de mides per adaptar-se a qualsevol necessitat. Pissarres de colors per aportar un toc modern i fresc a la oficina. Pissarres per a centres de estudi o formació, amb quadrants perfecte per preparar reunions, presentacions, visites, etc. Pissarres de peu voltejables, amb fons lacat o vitrificat, en funció del us i magnètiques. Pissarres de suro o entapissades, mixtes i fàcilment personalitzable.

auxiliars i decoració oficina pissarra

Complements de decoració oficina

Complements de decoració per a la auxiliars i decoració oficina, que al mateix temps son de gran necessitat i utilitat en espais compartits, com paraigüers amb acabats diversos, papereres, penja-robes de paret o de peu. Dispensadors de paper, de sabó. Papereres amb tapa o sense i de gran capacitat, per a grans superfícies, Papereres bústies per a Publicitat, cubells a pedal, de PVC, Conjunt de cubells de diferents colors per al reciclatge selectiu, papereres per a exteriors, Contenidors de polietilè amb tapa accionada per pedal de 120 litres, 60 litres o 30 litres de capacitat i de diferents colors per a la neteja i recollida de residus, carros de neteja de varies capacitats, etc. Cendrers de peu i paret, jardineres de PVC, de acer inoxidable, metàl·liques perforades o llises, amb rodes per afavorir el seu desplaçament, etc. Expositors de catàlegs o revistes, reposapeus per a una millor ergonomia en el lloc de treball, llamperes, cubetes de sobretaula, postes separadors amb cinta extensible de 2 metres per a la prohibició de espais, tant útil avui en dia en temps de Covid.