SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

TAULES BENCH

Les taules bench o taules per grups o equips de treball, són possiblement les més utilitzades en la actualitat. Composicions que donen suport a la multitud i solucions els espais de les oficines. La seva elegància visual, gràcies al seu pòrtic o estructura en forma de arc, possibiliten convertir-se en les sèries més versàtils i adaptables per a construir llocs de treball en creixement. Múltiples mides, formes i colors, acompanyat de la gran varietat de materials donen llibertat a al hora de construir les composicions.

Taules Bench per a grups de treball

Mobiliari oficina amb formes rectangulars, que simplifiquen el espai en fer formacions inicials i a continuació de prolongació, estalviant així la visió de potes o estructures duplicades, ja que la estructura compartida i a la hora retranquejada del extrem de la taula, fan una sensació de lleugeresa i ampliació del espai. Composicions amb una gran varietat de elements addicionals, per aconseguir millor comoditat i agilitat a cada lloc de treball.

 

Separador de sobretaula d’un o 2 nivells

Taules oficina amb melamina, polipropilè, entapissats fonoabsorbents, combinats amb elements de metacrilat de doble nivell, per millorar el aïllament per la Covid-19, adaptables a qualsevol superfície o element addicional. Tota mena de elements de electrificació, com tòtems de pujada de cables, safates de conducció de cablejat, caixes de electrificació de sobretaula amb endolls incorporats, separadors amb llum incorporat (especialment ideal per a espais de biblioteca, etc.)

Taules per a conjunts de treball Bench

Taules bench de 2 profunditats diferents i de 6 mides de llargada, per fer les composicions adients a cada espai. Sobres desplaçables per a un millor accés a la manipulació del cablejat, faldons de materials diversos (metàl·lics, polipropilè o de melamina) per les taules de visió frontal, etc.

En aquestes col·leccions de taules oficina per a conjunts de treball, també hi trobem les taules per a fer llocs individuals, amb tota sèrie de mobiliari de la mateixa col·lecció per aconseguir una estètica perfecta.

 

Bucs de calaixos, armaris

Mobiliari oficina de múltiples mides (amplades i alçades) sense portes o amb portes amb pany, preparats per a tota mena de arxiu a través dels seus elements, com els arxius telescòpics, calaixos arxivadors, portes de vidre, etc.

taules Bench per a grups de treball

També i podem trobar taules de reunions amb la mateixa filosofia que les taules de treball de creixement per arribar a construir la taula de reunions de la mida que ens proposem, en la qual també es podran adaptar tota mena de elements de electrificació per aconseguir el espai més digitalitzat possible.