SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

TAULES DE RECEPCIÓ

Les taules de recepció, són una peça vital de la imatge de la empresa, ja que és la primera imatge que els clients i visitants reben de firma. Decisió molt important per la concepció de negoci que vulguem demostrar. La tria dins la gran varietat que hi ha de taules oficina serà molt important en funció de la empresa o segment de negoci a què vagi projectat. És per això que en funció del que es pretengui podrem donar la imatge adequada en cada cas. La majoria de llocs de recepció, també esdevenen un lloc de treball, per la qual cosa serà important de estudiar les necessitats que requereix el mateix. Mobiliari oficina amb gran acabats de modelatges en els taulells de recepció: Des del tradicional de sempre que comporta la taula de treball habitual, convertint-la en taulell amb un simple mòdul sobreposat a la taula, fins als més sofisticats amb materials diversos, com pot ser la melamina o fusta, combinada amb metacrilat translúcid, xapes perforades, frontals i lleixes superiors amb vidre de seguretat, etc.

taules de recepció per perruqueries

Taula de recepció per perruqueries

On la sala de espera o la recepció és un lloc fonamental del negoci, on el ambient ha de ser còmode, proper i elegant per la clientela. Per això la part comercial de Som d’Oficina, et ajudarà a triar la millor opció per a cada cas.

Taula de recepció modernes

Mobiliari oficina amb modelatge configurable per cada cas i necessitats, amb llocs de treball incorporats i que de ben segur causaran la millor imatge de la empresa, adaptables a cada cas en funció de les dimensions disponibles que es disposin. Taulells de recepció de melamina de múltiples colors, com per exemple els blancs, molt adients per a clíniques i centres mèdics o de consulta, o els taulells de acabats amb fusta envernissada que aportaran un estil més clàssic i elegant.

Taula de recepció econòmica

Taules oficina de fabricants de primeres marques, que seran la solució ideal per a llocs on vulguem donar imatge sense que ens suposi una gran inversió, sempre fent la tria adequada per a cuidar la imatge.

Taules amb taula de treball incorporada

Taules de recepció de fabricants de importació per quan es pretengui un espai més exclusiu i vistós, amb acabats molt innovadors, línies modernes de materials combinats de melamines amb metacrilats amb leds incorporats per donar una vistositat impactant i creant així un ambient únic en el espai de la recepció de empresa que es prolongarà en la resta de la corporació.

Taules de recepció, amb taula de treball incorporada