SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

taquilles fenòliques

Taquilles fenòliques

Presentem un nivell superior de mobles oficina, construïts amb material fenòlic amb o sense perfil de alumini, que es caracteritza per la màxima qualitat dels materials i el seu ampli modelatge, personalització de acabats i resistència a tota prova. Taquilles fenòliques ideals per àrees públiques, vestuaris oficina, hospitals, centres mèdics, empreses de alimentació, o en definitiva on la neteja i la higiene tingui un paper de rellevant importància. Sèrie de taquilles de vestuari fenòliques, fabricades amb tauler de material fenòlic estratificat i assemblat em farratges de acer inoxidable AISI-304. En el cas dels fenòlics perfilats, es utilitzen a més perfils de alumini erosionat amb el fi de donar una major rigidesa al moble. El material compacte fenòlic és un producte de alta densitat, que té un excel·lent comportament davant les agressions mecàniques o químiques i ideal a les agressions bacterianes gràcies a la seva carència de porus. Les fulles extensibles de cada tauler, van impregnades de resines de melamina, que li hi donen un acabat decoratiu. El nucli interior de tauler fenòlic és negre. Taquilles fenòliques ideals per a gimnasos, piscines, laboratoris, saunes, gràcies a la seva resistència a la oxidació. Producte de gamma alta.

taquilles fenòliques porta sencera

taquilla fenòlica de porta sencera

Les taquilles fenòliques de porta sencera, vénen previstes de prestatge interior i barra per penja-robes, ventilació posterior, potes de plàstic regulables en alçada i amb possibilitat de posar-hi sòcul de 8 cm de alçada. Possibilitat de sostre inclinat i de embellidor lateral per finalitzar les composicions de manera atractiva.

guixeta fenòlica

Ampli modelatge de mobles oficina amb mides i formes en les guixetes fenòliques, amb un màxim de 2 portes en amplada (a causa del seu pes), i fins a 5 en alçada, amb panys independents i possibilitat de sostre inclinat. Amplades de porta de 200 mm, 250 mm, 300 mm, 400 mm i 500 mm per mòdul i de fins a 6 portes en alçada per mòdul.

taquilles fenòliques guixetes
taquilla fenòliques model L

taquilla fenòlica model L

En la àmplia gamma de les taquilles fenòliques, també hi trobem les que són en forma de L, amb amplades de 40 cm per grup de 2 portes i que són ideals per a la utilització per una persona sola de roba de feina i de carrer i de estris personals. Fins a 16 colors diferents ens permeten aconseguir uns acabats del vestuari perfectes en la harmonització del espai.

taquilla fenòlica de neteja

La col·lecció de fenòlic també inclou diversos models S de bancs de vestuari, siguin amb penjador o sense, bancs incorporats a les taquilles, armari de neteja, taules amb bancs incorporats per menjadors col·lectius, vestuaris oficina i fins a 20 tipus de panys diferents per les portes de les guixetes, per personalitzar cada element.

taquillas fenòliques nateja