SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

Complements

Complements de auxiliars i decoració oficina, que al mateix temps son de gran necessitat i utilitat en espais compartits de mobles oficina, com paraigüers amb acabats diversos, papereres, penja-robes de paret o de peu.

complements oficina

Complements de Decoració oficina

Complements de decoració per a la oficina, mobles oficina que al mateix temps són de gran necessitat i utilitat en espais compartits de auxiliars i decoració oficina, com paraigüers amb acabats diversos, papereres, penja-robes de paret o de peu. Dispensadors de paper, de sabó. Papereres amb tapa o sense i de gran capacitat, per a grans superfícies, Papereres bústies per a Publicitat, cubells a pedal, de PVC, Conjunt de cubells de diferents colors per al reciclatge selectiu, papereres per a exteriors, Contenidors de polietilè amb tapa accionada per pedal de 120 litres, 60 litres o 30 litres de capacitat i de diferents colors per a la neteja i recollida de residus, carros de neteja de vàries capacitats, etc. Cendrers de peu i paret, jardineres de PVC, de acer inoxidable, metàl·liques perforades o llises, amb rodes per afavorir el seu desplaçament, etc. Expositors de catàlegs o revistes, reposapeus per a una millor ergonomia en el lloc de treball, llamperes, cubetes de sobretaula, postes separadors amb cinta extensible de 2 metres per a la prohibició de espais, tan útil avui en dia en temps de Covid.

Complements teletreball

La situació actual, també ens porta a pensar molt en el teletreball i la manera de adaptar el lloc de treball al domicili particular. Serà en aquest cas important la elecció de la taula al espai que vulguem o podem optimitzar de la llar al lloc de treball, per no alterar massa el ambient del conjunt. La mida, el lloc on vagi col·locat el espai de Home Office, serà de vital importància per tal de fer un estudi ben acurat de la ergonomia, ja que si haurà de tenir en compte que no serà un lloc de esbarjo, sinó que serà a on treballarem, per tant hi passarem jornades llargues. La cadira és una peça indispensable també del Home Office o lloc de teletreball. El més important serà tenir en compte la comoditat i la correcta adaptació al nostre cos, tenint en compte no desvirtuà estèticament el entorn que ocupem, i tenint en compte també apartar econòmic, ja que amb un bon consell dels nostres tècnics podem satisfer aquests condicionants. Un altre element que pot ser molt útil i al mateix temps àgil en el teletreball, pot ser el anomenat HOT DESK, Un moble funcional de dimensions reduïdes i per donar solucions les llocs de treball mòbils, equipat amb calaixos, arxius i prestatges per tenir a mà tota la informació necessària.

complements teletreball