SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

ARMARIS METÀL·LICS

Els armaris metàl·lics són la millor manera de tenir un despatx elegant i ordenat en armaris de llarga durada, gràcies als guixos de les planxes de acer en què estan construïts, als panys utilitzats i a tots els elements i components de primeres marques, triats expressament per donar llarga vida als armaris oficina. A SOM D’OFICINA, triem de manera racional els mobles oficina, és per això que tractem amb les primeres marques de armaris metàl·lics del mercat i que a més podem donar amb tota confiança 2 anys de garantia a tots els armaris oficina metàl·lics de oficina, que en funció de les necessitats i el espai, podem triar els més adequats: armaris de portes abatibles, armaris metàl·lics de portes corredisses, armaris metàl·lics de portes persiana, armaris oberts, etc.

Armaris metàl·lics portes abatibles

Armari metàl·lic portes abatibles

Mobles oficina que són possiblement els més elegants i amb combinació amb la estètica de la resta del despatx, poden quedar perfectament integrats. Prestatges preparats per a penjar carpetes, bastidors telescòpics, safates telescòpiques, són alguns dels elements que es podran triar al hora de confeccionar el armari, en funció de tipus de arxiu que pretenguem aconseguir.

Armari metàl·lic de portes corredisses

Són els que triarem quan la optimització del espai hagi de tenir en compte. El millor amb aquest tipus de armaris és triar-los els més amples possibles, ja que haurem de tenir en compte que un cop oberts una porta amaga darrere del altre, per la qual cosa només podrà haver-hi la meitat de llum del armari en amplada practicable. Combinació de colors tant de cos com de portes per poder triar la opció més desitjada. Portes amb pany, tota mena dels elements interiors per configurar el tipus d’arxiu que necessitem.

Armaris metàl·lics de portes corredisses
Armaris metàl·lics de portes persiana

Armari de portes persiana

Estructura totalment metàl·lica, sigui de monocarcassa o desmuntable, depenent del accés que hi hagi al lloc on si ha de ubicar. Portes de persiana de PVC, amb imitació dels acabats de la majoria de col·leccions de mobiliari de oficina. Cada vegada més utilitzats, per la seva comoditat al hora de obrir i tancar les portes, ja en aquest cas tant es pot fer servir com un armari obert (gràcies al fet que les portes si amaguen cap al interior del cos del armari) com armari tancat, només corrent les portes i aconseguint així que davant de la visita de cap persona externa al despatx, quedi el material que hi hagi al interior, perfectament endreçat i tapat.

Armari metàl·lic obert

De mides variades, amb possibilitat també de altells, que normalment si utilitzen com a arxiu definitiu, gamma àmplia de colors, i prestatges preparats per si en la part inferior si hi volen penjar carpetes amb visor lateral, normalment de format DIN A-4. Armaris la majoria de monocarcassa de xapa de acer, que fa que la seva durabilitat sigui excel·lent.

Armaris metàl·lics oberts