SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

CADIRES RECEPCIÓ

CADIRES RECEPCIÓ

En el apartat batejat com a cadires de recepció, hi podem relacionar una gran varietat de models, conceptes, dissenys i idees diferents, dependent de la necessitat que hi vulgui adequar. Podríem així parlar des de les cadires oficina que conformarien el lloc de treball de la recepció, els mòduls de espera, que entendria com els seients on rebem els nostres visitants mentre esperen la atenció de la persona desitjada, com també en aquest apartat ho podríem combinar amb les bancades de recepció o espera, tan freqüents en múltiples empreses, sobretot del àmbit públic, que ens ajuden a tenir una zona de espera agradable i endreçada, gràcies a les seves estructures de unió, que sempre les mantenen alineades. Per últim els mobles oficina també hi podríem incloure els sofàs o mòduls de recepció que aporten una imatge del que després prolongarà la empresa. Darrerament també a aquest apartat hi han inclòs els anomenats mòduls privats o fonoabsorbents, de respatller de alçada de centímetres i que ens ajuden a poder atendre a les visites a la mateixa zona de recepció o espera de manera íntima i privada.

Els mòduls de cadires de recepció

Entesos com a seients individuals o col·lectius, els trobem com a elements elegants, però al hora frescos i lleugers, amb diferents tapisseries i estructures, amb interiors de fusta pos formada, combinada amb escuma injectada, de deferents dissenys i formes que conviden a la creació de diferents espais que et fan sentir com a casa.
Col·leccions de mobles oficina de diferents formes, mides, etc, per fer qualsevol combinació que es cregui oportuna, amb braços dreta, braços esquerra i puff de la mateixa col·lecció, per crear un ambient de recepció de fotografia.

Bancades de 2,3, 4 o 5 cadires oficines

De fusta, polipropilè, poliuretà o tamisats per poder triar entre una amplíssima gamma de col·leccions de bancades i cadires de recepció, que alhora es poden combinar amb tauletes de centre o racó, per aconseguir ambients càlids que de ben segur prolongaran en positiu la imatge de la empresa.
Estructures o peus de bancades per poder fer combinacions personalitzades i alhora atractives que donaran un fet diferencial a la rebuda dels nostres visitants i clients.

Els sofàs per recepció

Són els elements de sofisticació, que donen criteri i elegància a qualsevol recepció. Normalment de línies rectes i elegants (encara que també hi ha col·leccions més reduïdes i amb formes molt personals), sofisticats i atractius, combinats amb cadires oficina de centre o racó a joc i amb una carta de entapissats que de ben segur satisfarà qualsevol projecte de disseny que proposem presentar. Sofàs també amb estructures simples i potes rectes, de una, dues i tres places dissenyades per integrar-se de forma natural, a qualsevol espai de oficina, hotel, residencia i fins i tot a la llar.
Aquest tipus de sofàs lleugers, els podem trobar també de forma individual, amb pota giratòria fixa, de 4 aspes normalment cromada o pintada, que hi donen un aire modern que permet canviar la distribució de la recepció de manera simple i vistosa. Puffs rodons, quadrats, taules de centre, en definitiva qualsevol element a joc per aconseguir una distribució adequada a cada espai.