SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

vestuaris per a oficines

VESTUARIS OFICINA

Les taquilles per a vestuaris oficina, molt freqüents i necessàries per a qualsevol mena de mobles oficina per  empresas o negocis, estan construïdes amb materials molt diversos, en funció del tipus de empresa que sigui i de la normativa que hagi de aplicar en cada cas. Per exemple, el tipus de taquilles i taquilles més utilitzades, són les metàl·liques gràcies al seu dinamisme, varietat de mides i formes i al seu preu, ja que són les més econòmiques del mercat, però no hi ha de altres materials que cada cop són més freqüents. A continuació detallem la àmplia gamma de acabats de taquilles de vestuaris oficina que en funció de les necessitats i normativa podem proposar:

Taquilles metàl·liques per vestuaris oficina

De xapa monobloc, són les més econòmiques i dinàmiques, amb portes amb pany diferent a cada porta o amb panys aparellats, quan la intenció és de fer dues portes per treballador, normalment una a baix i una a dalt, per roba neta/bruta. Taquilles amb respiració a la part posterior i amb safata o barra penjador a cada compartiment. Taquilles fins a 6 portes en alçada i 4 en amplada amb un sol cos de 94 cm de amplada x 178 cm de alçada i 46 o 50 cm de profunditat. Taquilles per vestuari amb sòcol o sense, amb possibilitat de sostre inclinat, varietat de colors, etc. Tota mena de bancs de vestuaris de oficina, de diferents mides a conjunt amb les taquilles.

Taquilles fenòliques

Mobles oficina fabricades amb material fenòlic, amb perfil de alumini o sense. Destaquen per la seva duresa i material inalterable, resistent a tota mena de prova. Composició de portes senceres o dobles amb panys independents a cada porta, amb accessoris opcionals com els bancs de vestuari, els sostres inclinats, prestatges interiors, panys amb combinació, etc. El material fenòlic és el que té la gamma més extensa de colors per poder adaptar-nos a tots els gustos.

Taquilles de acer inoxidable

Estèticament com les metàl·liques, però per llocs on la humitat o l’ambient demana aquest tipus de material. Bancs de vestuari i accessoris diversos i opcionals com bancs de vestuari amb estructura d’acer inoxidable, sostres inclinats, safates interiors i tota mena de panys.

Taquilles de melamina per vestuaris oficina

Són les de aparença més càlida, en estar construïdes amb xapes de imitació a fusta o de diferents combinacions de colors que les fan altament atractives. Panys diferenciats a cada porta i amb la possibilitat de fer mides especials gràcies al comportament del material amb el qual estan construïdes. Possibilitat de combinar estanteries obertes per a tovalloles, bates, sabates de seguretat o EPI, etc., amb les taquilles de vestuari tancades, creant així un ambient molt càlid i agradable en el vestuari de la seva empresa.