SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

bancs vestuari

bancs vestuari

Som d’Oficina, us presenta una àmplia gamma de mobiliari oficina desde col·leccions de bancs de vestuaris oficina que tenim el gust de distribuir després de fer-ne una tria acurada i selectiva. Bancs amb estructures de acer pintat, de alumini, inoxidable, etc, acompanyat dels lames del seient i en segons quin model del respatller i de les prestatgeries incorporades a la estructura de fusta de pi de Flandes, material fenòlic estratificat, etc. Colors, mides i formes variades per satisfer qualsevol necessitat i projecte de arquitectura pensat en la innovació.

bancs vestuari metàl·lica

Taquilla metàl·lica estructura d’acer

Del mobiliari oficina desde la més bàsica que acostuma a acompanyar les taquilles metàl·liques, de estructura de acer pintat, acompanyat dels lames de fusta de pi i amb la possibilitat de adaptar el sabater a la part inferior de la estructura. Bancs vestuari de 100, 150 o 200 amb de llargada i també amb la possibilitat i de manera estàndard, de fer-lo amb penjador i amb estructura doble i penjador central, amb arc i penjadors a la part superior per les dues bandes.

banc vestuari amb seient

La gamma de bancs vestuari amb el seient, respatller i posa sabates amb lames de material fenòlic compacte, són els que van a conjunt amb les taquilles fenòliques, amb la mateixa combinació de colors i les mateixes característiques que els bancs de gamma bàsica però amb tractament del material fenòlic. En aquestes dues col·leccions de bancs de vestuari, tenim també la opció del banc amb taquilles incorporades per als espais més limitats. També tenir en compte que les dues col·leccions de bancs de les que parlem, poden ser amb la estructura de inoxidable, pels llocs que ho requereixi.

bancs vestuari amb seient
bancs vestuari monaco

banc vestuari de gamma mònaco

Com a gamma més sofisticada de bancs de vestuari, presentem la gamma Mònaco, que respon a una combinació de disseny, qualitat i modulació molt atractiva, que consisteix amb un sistema integral de mobiliari apte per gimnasos, centres lúdics, de Spa i wellness. Aquesta nova gamma pretén la renovació del mobiliari del vestuari basant-se en la integració dels mòduls per crear una sensació de uniformitat, que trenca del tot amb els mòduls independents tradicionals. El seu sofisticat disseny respon a les necessitats del mercat, elevant la imatge i la diferenciació a la màxima expressió. Angles i acabaments amb corba, per evitar els cantons vius, amb respatller i prestatge superior, tot en material fenòlic, tot integrat en un mateix espai. Les estructures portants estan construïdes a partir de perfils tubulars de acer, de secció el·líptica, expressament ideada per donar exclusivitat a la col·lecció. Es tracta de un sistema molt resistent i higiènic, gràcies als materials utilitzats, amb tractaments anti-humitat, antibacterians.

equipaments de vestuaris

Amb aquesta gamma de equipaments de vestuaris oficina, si han tingut en compte solucions específiques per al col·lectiu de persones amb discapacitat o de mobilitat reduïda, comptant amb tots els accessoris complementaris com estanteries, unions entre mobles, prestatges, matalassos, etc.

bancs vestuari equipament