SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

cadires laboratori

cadires laboratori

Cadires laboratori són elements ideals del mobiliari oficina per acomodar i facilitar la estada del lloc de treball, millorant la comoditat, la rendibilitat i el més important aportant solucions a moltes de les lesions laborals freqüents amb cadires oficina.

Tamborets i cadires de poliuretà

Cadires oficina baixes i altes, amb seient i respatller de planxa de acer, revestits de poliuretà integral, amb sistema de doble o triple regulació independent, mitjançant palanques de fàcil accés des de la postura de treball, per ajustar la alçada del seient de treball, la inclinació del respatller i fins i tot la inclinació del seient, per donar la ergonomia completa i necessària per a una jornada llarga. Les cadires de laboratori i tamborets de laboratori o fàbrica, aniran també equipats amb reposapeus regulable en alçada i amb rodes o amb tapes i giratori, per aconseguir que la comoditat sigui total, evitant així lesions possibles a causa de una mala postura corporal al lloc de treball i millorant el rendiment de forma substancial.

Cadires oficina i tamborets

Mobiliari oficina de fusta contraxapada i faig, tant de pistó hidràulic baix com de pistó alt amb reposapeus i amb rodes o sense, depenent de la necessitat i amb possibles regulacions de alçada de seient, de inclinació de seient, de alçada i inclinació de respatller, sigui de manera manual o mitjançant palanques de regulació sempre de fàcil accés des de la postura del treball i amb el respatller corbat per donar la millor ergonomia possible. La millor opció per un lloc net i higiènic, gràcies a la seva carcassa de fusta de faig, de alta resistència, i també la seva estructura sigui metàl·lica o de polipropilè pensat especialment per a la llarga durabilitat.

Punts de suport de poliuretà

Ideal per als llocs que no permetin estar assegut. De disseny molt ajustable en alçada i inclinació. També en trobem amb moviment de oscil·lació lateral (16°) amb retorn, perquè el cos no se sentí forçat i si protegit.

Punt de suport de poliuretà amb regulació alçada mitjançant el peu

Permet variar la alçada amb les mans ocupades, ideal per a clíniques i laboratoris.

cadires laboratori suport de poliuretà amb regulació alçada

Punt de suport amb respatller, de poliuretà

Punt de suport clàssic, plegable i amb seient regulable. Regulació de alçada tant del seient com del respatller.