SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

Taules call center

taules call center

Conjunt de telemàrqueting i taules Call Center en forma circular

Mobiliari oficina habitualment de 5 o 7 llocs de treball, amb separadors de metacrilat, vidre de seguretat, melamina o entapissats per millor fono-absorbència. Taules oficina ideals per llocs on les dimensions del espai ho requereixi i per muntar equips de treball. 8 acabats diferents de melamina i una amplíssima gamma de entapissats de 2 sèries diferents, per aconseguir una estètica perfectament conjuntada amb les cadires del telemàrqueting o  taules call center. Llocs perfectament ideats per una electrificació perfecta de la alimentació de la energia elèctrica i de les connexions informàtiques i de telèfon.
El millor servei final la aporten els nostres muntadors especialitzats en el muntatge de aquest tipus de mobiliari oficina i de tota mena de taules oficina, ja són muntadors propis i de total confiança. Tot i això si el client prefereix fer-se el muntatge pel seu compte, també aportem solucions avantatjoses.