SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Taules d'oficina practicitat i elegància

Taules d’oficina: practicitat i elegància

La decoració és clau en una empresa i, part d’ella, la formen les taules d’oficina. I la imatge que es projecta ha d’anar a l’una amb la practicitat, amb l’objectiu de poder desenvolupar les tasques laborals còmodament.

Així que és molt important que les taules de despatx conjuminin aquests dos aspectes.


El mobiliari ha de ser l’idoni per a crear un bon clima de treball. Aquests elements estètics i funcionals, entre els quals es troben les taules d’oficina, són essencials i el seu ús ha de respondre als requeriments de cada empresa i necessitat, ja que el temps que s’utilitzen al llarg del dia és enorme i els treballadors han de sentir-se còmodes en usar-les.

Poder adaptar la decoració segons la imatge de marca que es vol oferir, amb uns valors determinats i mitjançant el mobiliari, és possible. Les taules de despatx, igual que les cadires, transmeten diferents sensacions, molt importants per a una corporació, i poden fer que s’incrementi la confiança dels clients i col·laboradors.

L’entorn de treball ha de ser acollidor, agradable, pràctic i elegant, perfecte per a definir l’estil i la potència de l’empresa i marca.

Per això, a l’hora de seleccionar les taules d’oficina, cal identificar quins són aquests valors i mostrar-los a través de la decoració, donant-li la millor personalització a l’ambient.

Una taula d’oficina idònia ofereix millor imatge de marca

No importa tant com sigui la grandària del despatx, sinó quins elements integrarem i amb quins materials comptarem, ja que poden brindar diferents sensacions a les visites i als mateixos empleats.

Les taules poden ser de molts materials. Entre ells trobem:


1. Taules d’oficina de fusta: element natural, gran aïllant i que aporta molta calidesa. Pot ser de diferents tonalitats i textures.

2. Taules d’oficina de cristall: ofereix lluminositat a l’espai i simplicitat. És un material molt usat i més minimalista.

3. Taules d’oficina de metall: dóna sensació d’actualitat, avantguarda i té un caràcter més urbà. Existeixen gran varietat de metalls a triar.

 

Aquests són només alguns dels més utilitzats, però existeixen molts més, depenent de l’ambient que es vulgui aconseguir en una empresa, del seu ús, de la mena de treball, etc.

Les taules de reunions han de ser el més còmodes i pràctiques possibles

Una de les taules d’oficines més importants són les taules de reunions. Ocupen un lloc molt destacat en les oficines i són espais que és necessari cuidar fins al mínim detall.

Les sales de reunions poden tenir diferents usos i poden treballar diferents grups de persones, a més que novament, respecte a la imatge, han d’estar estèticament pensades. Per aquests motius, les taules de reunions, mobiliari principal, ha de ser seleccionat a consciència. En aquesta mena d’entorns es reben a empleats, clients, proveïdors, etc., per la qual cosa el seu aspecte, elegància, practicitat i qualitat han de prevaler per sobre de tot.

Aquest tipus de taula ha de ser més àmplia, tenir gran presència, ja que és gran protagonista en l’empresa. Existeixen moltes varietats, com a rectangulars, ovalades o rodones, i també, materials a triar, depenent de l’ambient que es vulgui formar a la sala.

Taules d’oficina adaptades a la seva empresa

L’estètica és molt important per a una empresa i, projectar una imatge impecable, molt més. Per això, és necessari cuidar cada detall i, especialment, les taules d’oficina.

A més, l’elecció d’una taula de despatx errònia suposa no exercir les tasques d’igual manera i, fins i tot acabar tenint lesions amb el pas del temps.

Contacti amb Som Mobles i ens ocuparem que la seva empresa adquireixi el millor mobiliari i obtingui un espai d’acord amb el que vol transmetre.

Li oferim un ampli catàleg de taules d’oficina i taules de reunions de gran qualitat i comoditat.

Estem a la seva disposició.