SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Mesas bench o multipuesto: ideales para el trabajo en equipo

Taules bench o multilloc: ideals pel treball en equip

Gràcies a les taules multilloc o bench, és possible que un equip de persones puguin treballar en espais més reduïts sense perdre comoditat, tot el contrari.

Les taules per a grups aprofiten al màxim totes les zones en les oficines, traient el màxim partit a cada racó, amb dissenys avantguardistes i atractius, que ofereixen un valor afegit a les empreses.

És la millor elecció en cas que existeixin canvis estructurals en un negoci, és a dir, si s’amplia el nombre d’empleats, si s’han de fer grups de treball, si l’empresa ha de respondre a una demanda puntual, etc.

D’aquesta manera, les taules multilloc o bench s’adapten en funció de les necessitats de cada negoci, obtenint major productivitat. Són un tipus de mobiliari per a oficina que estalvia molt espai i crea zones amb estil i actuals.


Què és una taula bench?


Les taules bench per a treballar en equip són perfectes per a optimitzar la capacitat en un despatx, ja que es pot moblar un major nombre de llocs de treball en una zona més reduïda i, per descomptat, aporten un ambient laboral més distès i positiu per als empleats. Són ideals en llocs on es realitza Coworking, perquè ajuden a fomentar la col·laboració i la comunicació.

Amb un disseny més modern que altres taules d’oficina, les taules per a treballar en equip, doten a l’empresa d’una imatge més fresca i renovada, fent que l’espai estigui més esplaiat i obert, a més de ser una gran opció més econòmica.


Per què usar taules bench o multilloc?


Les empreses estan en constant moviment: hi ha èpoques que creixen en nombre d’empleats i han d’adaptar-se a aquesta situació; o, simplement, volen fomentar la cooperació i la creativitat en grup. Així que aquest tipus de mobiliari per a oficines és perfecte. Les taules bench són capaces de distribuir millor les oficines i eliminar els obstacles visuals.

Així que, adquirir taules multilloc o bench és tenir major optimització laboral. És més, existeixen diferents tipus d’aquest mobiliari, de dues places, de quatre places, de sis places, etc. Tot dependrà de les necessitats de l’empresa, ja que és un sistema modular que s’adequa a la perfecció.


Taules per a grup o equips de treball


Actualment, les taules multilloc són les més utilitzades. Aquestes ofereixen multitud de solucions i alternatives a les oficines, aportant més elegància a nivell estètic i fent que l’entorn sigui més versàtil per a construir llocs de treball en creixement o moviment. Trobem, a més, que existeixen diferents grandàries de taules bench, materials, formes i colors, per la qual cosa, és possible comprar segons com sigui l’empresa i l’estil de les oficines.

Amb aquest mobiliari tan demandat, podrà simplificar les zones de cada racó, i donarà la sensació ambiental de major lleugeresa, sense perdre mai la comoditat dels empleats.

A SOM MOBLES posem a la seva disposició una infinitat de possibilitats en taules multillocs o taules per a grups, de diferents profunditats i mesures, per a fer les millors composicions. Comentar-li, també, que contenen sobres desplaçables per a un millor accés a la manipulació del cablejat, faldons de materials diversos (metàl·lics, polipropilè o de melamina) per a les taules de visió frontal, etc.

Contacti amb nosaltres i li oferirem una atenció completament personalitzada, amb l’objectiu que obtingui el millor servei i suport en aquest sentit. Posem al seu abast taules per a oficina i tot tipus de mobiliari, amb projectes a mesura i adaptats a les seves necessitats, espais, nombre d’empleats, etc.

Som una empresa experta en mobles i auxiliars de despatxos i formem un equip especialitzat a realitzar estudis i brindar-li les millors propostes.

Estem a la seva disposició per al que necessiti.