SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
muebles para oficina

Quin tipus de mobles comprar per a una oficina?

Els mobles per a oficina han d’adaptar-se a l’entorn i situació de cada empresa, fins i tot en cas de canvis referents al personal o renovació i imatge de l’organització.

De fet, el mobiliari per a despatxos no sols inclou elements funcionals, sinó que responen a l’estètica i al disseny d’una àrea de treball, així que és important triar els adequats.

En l’actualitat existeixen una infinitat de mobles i auxiliars per a oficines i empreses amb formes, colors i acabats de tota mena, la qual cosa fa que es puguin aconseguir zones més modernes, útils i 100% operatives per a poder fer tasques diàries. I és que la imatge d’un despatx juga un paper crucial i la practicitat del mobiliari també, pel fet que és determinant per a ser una empresa més productiva i eficient.

Com a aspectes clau, li comentem que els mobles per a oficina han de ser resistents, de gran qualitat, ergonòmics i, fins i tot, multifuncionals.

Encara que les tendències i les modes poden variar i dirigir a uns certs tipus de mobles, és important decidir-se per obtenir practicitat i que, decorativament, encaix amb l’estil de l’empresa.

Com li dèiem, tenir una oficina ben organitzada i pensada en els llocs de treball i les tasques que es desenvolupen, ajuda a incrementar l’eficiència i el rendiment individual i col·lectiu.

Així que, triar els mobles per a l’oficina adequats, és clau per a un negoci, els quals deuen, a més, aportar calidesa a l’entorn i personalitat de marca.

Com s’ha de moblar i decorar un despatx?

En una oficina es pot arribar a passar més de la meitat del dia. Per aquest motiu, ha de ser una àrea confortable i, com tots els elements s’usen i s’empren amb tanta assiduïtat, la qualitat ha de prevaler per sobre de tot.

A nivell estètic, ha de ser atractiu per als clients que visitin les instal·lacions i, com no, pragmàtic i tenir-ho tot a l’abast.

Segons els serveis que s’ofereixin o l’atenció, ha de personalitzar-se i adaptar-se en tot moment. Fins i tot si l’empresa creix, el mobiliari també ha d’adequar-se a les noves circumstàncies.

Mobiliari per a oficines imprescindible

Hi ha diferents mobles i auxiliars que són essencials en aquests espais, els quals fan que siguin completes, organitzades i es pugui treballar de manera còmoda per a tots.

Taula d’oficina: els escriptoris són completament imprescindibles i claus per al desenvolupament de les tasques laborals. Han de poder albergar elements com l’ordinador i el telèfon i han de tenir suficient espai com per a escriure i tenir damunt documentació. En el mercat es troben infinitat de models segons la seva funció, ja que existeixen les taules d’oficina individuals, les taules de reunions, les taules de recepció, les taules modulars, etc.

Cadires d’oficina: essencials tant per a utilitzar a nivell individual com per a les visites. Segons l’ús que es vagi a donar i on es col·locaran, les cadires presenten característiques i condicions específiques. D’aquesta manera, trobem cadires ergonòmiques, giratòries, fixes, butaques de despatx… I, per descomptat, amb o sense reposabraços, reposacaps, etc. Especialment, han d’oferir molta comoditat, ja que es passen llargues hores en elles.

Mobles de recepció: és la zona on es reben els clients, proveïdors i col·laboradors, així que és important oferir una bona imatge. Han de ser molt pràctics i confortables per a l’empleat que ocupi aquest espai, ja que es desenvolupen moltes funcions administratives. L’impacte visual que genera un moble de recepció decoratiu i pràctic és un aspecte a tenir en compte per a generar una excel·lent impressió com a empresa.

Arxivadors d’oficina: el magatzematge i ordre és un aspecte fonamental i, per això, una oficina ha de comptar amb mobiliari específic.

Calaixeres d’oficina: aquestes han de situar-se prop de la taula i són realment pràctiques per a guardar elements fora de l’abast de les visites, però per a tenir-lo tot sempre a mà.

Comprar els millors mobles per a una empresa

Si està buscant mobles per a la seva oficina, tant per un nou projecte empresarial com per a renovar els que ja té, compti amb SOM MOBLES.

Posem a la seva disposició el mobiliari per a despatxos de la millor qualitat, amb multitud d’acabats, sempre segons les seves necessitats.

Contacti amb nosaltres i li oferim més informació al respecte.