SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

pantalles i pissarres

Pantalles i pissarres de tota mena, mides, formes i colors, tan importants per el mobiliari oficina per a la formació en el lloc treball actual. Les pantalles i pissarres per oficines que oferim tenen la màxima funcionalitat per a poder facilitar les tasques d’exposició, ordre, formació i elaboració d’una empresa.

Existeixen moltes tipologies de pissarres oficina i pantalles oficina que fan de la nostra gamma de mobles oficina i auxiliars i decoració oficina el complement perfecte per acabar de fer del seu espai de treball un lloc còmode, pràctic i funcional.

pantalla i pissarres sense marc

Pissarra sense marc

Mobiliari oficina de fàcil muntatge per fins i tot aparellar parets senceres, de escriptura de retolador de esborrat en sec.

Pissarra oficina amb marc de alumini

Amb una àmplia gamma de mides per adaptar-se a qualsevol necessitat.

pantalla i pissarres marc alumini
pantalla i pissarres colors

Pissarra de colors

Per aportar un toc modern i fresc a la oficina. Pissarres per a centres de estudi o formació, amb quadrants perfecte per preparar reunions, presentacions, visites, etc. acord amb l’estètica i el mobiliari oficina.

Pissarra de peu voltejable

Amb fons lacat o vitrificat, en funció de l’ús i magnètiques. Pissarres de suro o tapissades, mixtes i fàcilment personalitzables i conjuntable amb altres auxiliars i decoració oficina que es vulgui.

pantalla i pissarres peu voltejable
pantalla i pissarres paret skin

pissarra oficina de paret SKIN

Modulars i vitrificades, permeten ser utilitzades en espais molt exigents com escoles, instituts i aules de formació o la escriptura es contínua. La seva superfície realitzada amb xapa de acer vitrificat, permet una escriptura continuada amb un manteniment mínim i amb la màxima garantia.

pissarra SKIN COLOUR

Ordenen les tasques per colors, personalitza els departaments de la empresa i millora la visualització de la informació. La seva superfície és compatible amb els retoladors de borrat en sec, combinen perfectament amb tota mena de entorns i ames donaran un toc modern i fresc a la oficina.

pantalla i pissarres skin colour
pantalla i pissarres skin cube

Pissarra SKIN CUBE

Està dissenyada a quatre cares, amb una estructura cúbica i amb rodes, per tal de poder contrastar els auxiliars i decoració oficina i intercanvis de informació de la manera més àgil i visual possible independentment de la distribució dels mobles oficina.

pissarra SKIN MUSIC

És ideal per escoles de música amb el seu acabat de pentagrama ja imprès en la pissarra. Pissarres aptes per acoplar a suports de peu amb rodes amb frens, subjectades amb imants i que permet fixar una pissarra a cada cara, aconseguint així una pissarra a dues cares.

pantalla i pissarres skin music
pantalla i pissarres paret

Pissarra de paret

Emmarcades amb alumini, de moltes i vàries mides i amb acabats de melamina, lacades o vitrificades en funció de la freqüència del ús que necessitem.
Aquestes son completament adaptables als mobles oficina que tingui a la seva zona de treball.

Pantalla de projecció

oficina

amb trípode

Enrotllables amb tela anti reflectant i de fàcil i còmode transport i emmagatzematge. Pantalles de projecció de paret o sostre, amb carcassa de alumini i de enrotllat automàtic, de molt fàcil muntatge i dissimulades totalment a la vista un cop no es utilitza.

pantalla i pissarres projeccio amb tripode
pantalla i pissarres suport projector sostre

Suport per a projector de sostre

Per a tota mena de projeccions de curta i llarga distancia i de fàcil fixació. El suport ja ve muntat.