SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Muebles y mesas de recepción: grandes protagonistas en una oficina

Mobles i taules de recepció: grans protagonistes en una oficina

La funció de les taules de recepció per a oficines és enorme i no sols està relacionada amb la seva operativitat. Constitueixen un element imprescindible en una zona on es dóna la benvinguda als clients, col·laboradors d’una empresa, treballadors, etc. Així que els taulells de recepció per a despatxos són essencials per a aconseguir una òptima imatge i que la percepció que obtinguin els visitants sigui l’adequada.

És molt important, a l’hora de decorar una empresa, detenir-se i donar forma a aquest lloc, punt de trobada i carta de presentació d’una corporació.

Les taules de recepció per a oficines se situen, habitualment, en l’àrea d’espera i ha de respondre, també, a les necessitats funcionals, ja que normalment s’ofereix informació a les persones que entren, es guien, es realitzen tràmits, etc.

Per aquest motiu, el seu disseny és determinant i farà que el seu despatx projecti la millor imatge i sigui pràctica, tant per a la persona que hagi de treballar darrere com per als seus visitants.

Els materials i els acabats de les taules de recepció per a oficines calen donar-los una atenció especial i, a SOM MOBLES així ho fem, dissenyant un entorn agradable i funcional per a totes les parts.


Els taulells de les recepcions són part de la imatge d’una empresa


Els clients i proveïdors que puguin trepitjar les seves oficines, han de tenir excel·lents sensacions, ja que, si no és així, pot implicar que no vulguin treballar amb vostè i tenir una imatge errònia de la seva corporació a curt i llarg termini.

És la porta d’entrada a tancar contractes i noves col·laboracions empresarials, així que cal dedicar especial atenció a aquesta àrea.

Existeix una àmplia varietat de mobles per a posar en una recepció d’una oficina i, cadascun d’ells, respon a les seves necessitats. El millor és tenir al costat a especialistes del sector, qui dissenyarà aquesta zona tan important de la millor manera.

Fins i tot hi ha empreses que, en el seu taulell, i amb la finalitat de donar-li un toc únic i característic, col·loquen el logotip de la seva empresa o l’emblema davant del taulell i que quedi integrat en el disseny. Són detalls que marquen la diferència i aporten un valor afegit al mobiliari.


Hi ha moltes raons per les quals renovar o incloure taules de recepció en els seus despatxos


Existeixen diferents motius pels quals una oficina necessita una nova taula de recepció. A continuació, els hi mostrarem:

 

  1. Està desactualitzat: és necessari mostrar una imatge moderna constantment i que s’adapti a les noves tendències del mercat. Si no és així, pot donar una imatge de deixadesa.

 

  1. És molt gran: és molt important optimitzar els espais i adaptar-los als requeriments i funcionalitats de cada empresa.

 

  1. L’empresa ha canviat la seva imatge: en moltes ocasions, els negocis canvien el seu logotip, els colors corporatius, etc. I, per tant, les taules de recepció han d’adaptar-se.

 

  1. Està danyat: un moble de recepció danyat pot afectar el dia a dia de les persones que el vagin a utilitzar, així que seria moment de canviar-ho per un altre. Això afectarà positivament la productivitat.

 

Les taules de recepció de SOM MOBLES són pràctiques i amb grans dissenys


Com a empresa líder en mobiliari per a oficines, a SOM MOBLES posem a disposició dels nostres clients un gran ventall de taules per a recepcions.

Oferim grans productes i solucions adaptades a diferents sectors i àmbits, com ara taules de recepció per a perruqueries, espai fonamental d’aquest tipus de negocis. Ha de ser elegant i molt còmode.

Brindem, per descomptat, taules de recepció modernes i adaptables a la situació de cada negoci; i taules de recepció econòmiques, amb fabricants de primeres marques a preus altament assequibles i que, alhora, donen la millor imatge a l’espai empresarial.

Tot això, amb excel·lents acabats i materials de gran qualitat.

La recepció ha de cuidar-se i oferir als seus visitants una percepció impecable. Amb SOM MOBLES pot aconseguir-ho.

No dubti a contactar amb nosaltres i ens adaptarem al seu espai i exigències.