SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Mobiliario para oficina y auxiliares de decoración

Mobiliari per a oficina i auxiliars de decoració

Els mobles són indispensables en qualsevol entorn, especialment en el laboral, ja que no sols decoren, sinó que tenen una funcionalitat molt específica i necessària.

El mobiliari per a oficina aporta personalitat, crea un estil i ambient en concret, emmagatzema i organitza papers i articles de l’empresa i fan que, tant el personal de treball com els clients o visitants, se sentin a gust.

De fet, triar correctament els mobles per a despatx és essencial, ja que pot ser determinant per a tenir una bona imatge de marca, a més que una oficina resulta més còmoda i pràctica. Una mala elecció pot fer que una empresa se senti descontenta en aquest aspecte durant molts anys, pel fet que és una inversió, a priori, a llarg termini. Per això és tan important envoltar-se de professionals del sector, que l’assessorin degudament en com procedir i en quina mena de mobiliari d’oficina tenir.


Quin tipus de mobiliari necessita un despatx?


Hi ha molts mobles i auxiliars de decoració necessaris, però si hem de destacar els més rellevants, són:


1. Les cadires d’oficina: aquestes poden ser per als despatxos dels empleats, per a la recepció, i fins i tot cadires per a direcció, amb un toc més formal i materials més robustos. A SOM MOBLES disposem de cadires ergonòmiques adaptables a diferents altures, amb suport, de diferents gammes de colors, etc.

2. Taules d’oficina: igualment, existeixen àmplies taules de despatx, de direcció, elevables, amb dissenys més clàssics o actualitzats, etc. I, fins i tot, taules d’oficina on poden treballar diferents persones, amb estructures compartides, molt pràctiques i versàtils.

3. Armaris metàl·lics: emmagatzemar correctament tots els arxivadors i mantenir el material d’oficina ben ordenat, és essencial. Així mateix, guardar documentació confidencial fora de l’abast de tercers. Així que els armaris d’oficina són determinants. Existeixen multitud de grandàries, tancaments, tipus de portes, etc. Tot depèn de l’espai on vagin a situar-se i de les necessitats de l’empresa.

4. Vestuaris i taquilles: segons el sector, el tipus de negoci, etc., és necessari incorporar vestuaris dins de les oficines. Igualment, les taquilles són molt importants, per a emmagatzemar els productes de neteja, per exemple. Des de SOM MOBLES posem a la disposició dels nostres clients, els més robustos, personalitzats, amb tancaments, etc.


I, referent als auxiliars de decoració, trobem les cortines, que a més de ser decoratives, són altament funcionals i molt pràctiques.

Trobem, també, les mampares, molt usades en l’actualitat, o les pissarres per a despatxos, entre altres elements.


Quins factors cal tenir en compte a l’hora de triar mobiliari en una oficina?


De la mateixa manera que li hem comentat quins són els mobles imprescindibles en un despatx per a poder treballar, també li expliquem quins factors són necessaris a l’hora de triar-los.

Un dels més destacats és la qualitat. El mobiliari d’oficina ha de romandre en perfectes condicions durant temps, i no veure’s desgastat. Així que ha de prevaler que estigui realitzat amb bons materials.

La varietat també és important, ja que ha d’adaptar-se a la seva imatge d’empresa, al seu estil i que els clients se sentin còmodes en les seves instal·lacions.

El disseny és un aspecte que es té molt en compte avui dia, tant si és més modern o no, ja que existeixen infinitat de gustos.

I, per descomptat, la garantia. A SOM MOBLES li oferim màximes garanties en tots els nostres productes i projectes.


Els millors mobles per a oficina


A SOM MOBLES reunim tots aquests factors i, quelcom més important, li oferim un assessorament a mesura, ajustat al seu pressupost i adaptat a la empresa, perquè tingui una decoració pràctica i funcional en els seus despatxos i ofereixi, alhora, una imatge impecable als seus treballadors, clients i col·laboradors.

Contacti amb nosaltres sense compromís, disposem dels millors mobles i auxiliars per decorar una oficina.