SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Instalar cortinas y estores de oficina

Instal·lar cortines i estors d’oficina

Les cortines d’oficina són realment importants en aquests espais.

I, encara que moltes persones estan més acostumades a veure-les en els habitatges, la veritat és que els estors de despatx compleixen una funció estètica i útil.

Aquests no sols regulen la llum i fan que es pugui treballar més còmodament, sinó que protegeixen el mobiliari d’oficina dels raigs del sol. A més, fan que un entorn laboral tingui més intimitat, especialment a les sales de reunions.

 

Gràcies a les cortines d’oficina, a més, una empresa adquireix una decoració més personalitzada i un ambient més acollidor.


Com triar la millor cortina a mida per a una empresa?


És essencial recórrer a experts en mobiliari que ajudin a triar les millors cortines i estors per a empresa. Els professionals d’aquest sector ofereixen una assessoria adaptada a cada negoci i instal·len cortines a mida per a cada zona de treball.

 

Hi ha molts aspectes que es té en compte a l’hora de triar i que, les empreses de mobles i auxiliars per a decorar les oficines tenen present.

Un dels més destacats és l’estètica. Els estors de despatx han de fondre’s amb la decoració en general de l’entorn. Habitualment, no es busca destacar, sinó que sigui part del mobiliari.

Els colors també són determinants. Dependrà del color del sòl, de les taules, de les cadires, de si es busca més privacitat o no. Han de ser còmodes i pràctics de recollir, ja que s’usaran diàriament.

El millor és fer un estudi i anàlisi del lloc i triar entre diferents opcions.

Com a últim punt, explicar-li que hi ha diferents tipus de cortines per a oficina, els quals li expliquem en el pròxim apartat.


Tipus de cortines i estors per a despatxos


Dins dels auxiliars i decoració per a oficina de Som Mobles, disposem de diferents opcions en cortines i estors. Les hi expliquem a continuació:

 

  1. Cortines o persianes venecianes: permeten graduar la intensitat de la llum, ideal per a poder treballar perfectament segons l’hora del dia, a més que, pel seu format, regulen la temperatura. Són molt econòmiques i tenen una estètica actual i funcional.

 

  1. Cortines enrotllables o tècniques: estan altament demandades en l’actualitat. Els seus acabats són excel·lents, amb detalls en les unions entre teixits i els eixos de l’enrotllat, aportant un toc extra en la decoració dels despatxos. Les cortines enrotllables compten amb gran varietat de teixits, que, segons les necessitats, aporten major visibilitat o aïllament.

 

  1. Cortines per a sistemes adaptats: són idònies per a controlar la llum en finestrals inclinats, de sostre, en finestres amb golfes, etc.

 

  1. Cortines de làmines verticals: estan especialment recomanades en zones de grans dimensions i, gràcies al gran ventall de teixits, es pot triar una gamma opaca, translúcida, etc.

 

  1. Cortines plisades: a diferència de les cortines venecianes per a oficines, aquestes estan realitzades amb teixits. Per tant, són clau en la decoració en interiors.

 

Mobiliari i auxiliars a mida per a empreses


A l’haver tantes possibilitats de cortines i estors per a instal·lar en oficines, tenir al seu costat a professionals de l’àmbit és determinant. Ofereixen un assessorament complet, i cuiden cada detall.

Tingui en compte que cada entorn necessita una cortina concorde, que no desentoni, que compleixi amb la seva funcionalitat i s’integri completament.

A Som Mobles li proporcionem el millor suport perquè el seu despatx sigui molt funcional, pràctic i que el resultat li aporti una estètica que li doni un valor afegit.

Triant les millors cortines per a la seva empresa, podrà desenvolupar les seves tasques diàries sense que el molesti la llum solar, protegirà el seu mobiliari i tindrà una imatge d’empresa més cuidada, amb més privacitat.

Contacti amb nosaltres i l’informarem amb més detall sobre els nostres auxiliars i mobles per a oficina.