SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
estanteries per guardar arxius oficina

Estanteries mòbils i amb reforç: quina solució necessita per a emmagatzemar arxius?

En el mercat existeixen multitud d’estanteries per a arxius, però, quin triar?

Les prestatgeries per a arxivar en oficines són solucions d’emmagatzematge i preservació fantàstiques, on les empreses poden guardar tot tipus de documentació i altres elements. Moltes d’elles són escalables, és a dir, s’adapten a les necessitats, creixement i evolució de la companyia, així que són idònies.

Gràcies a les diferents opcions que existeixen, es pot optimitzar l’espai i els recursos, a més de mantenir en perfecte estat la informació i salvaguardar-la per a tenir a mà quan es requereixi.

Una de les estanteries per a arxius més sol·licitades són les mòbils o també anomenades compactes, capaces de maximitzar la capacitat d’una oficina i incrementar el volum de magatzematge i, com a conseqüència, adquirir un sistema logístic de major rendibilitat.

Estanteries d’arxius per a tota mena d’oficines i empreses

Les prestatgeries per a guardar documentació en els despatxos i oficines són completament necessàries en tots els sectors i àmbits, com ara les empreses de finances, centres de distribució, magatzems, museus, biblioteques, etc.

Els avantatges de comptar amb elles són moltes. No obstant això, destaquen per sobre de tot, el poder augmentar la capacitat d’emmagatzematge en l’empresa; ser més eficient a l’hora de realitzar inventaris i controls, pel fet de tenir-lo tot ben guardat i categoritzat; tenir a l’abast un sistema d’arxiu ajustat a les necessitats de cada oficina; i guanyar major productivitat.

Amb tots aquests beneficis, quins consells s’ha de seguir per a triar les prestatgeries per a oficines més adequades?

En primer lloc, han de ser accessibles i còmodes, que els arxius es llisquin amb facilitat i que no hi hagi obstacles.

En segon lloc, han de ser resistents i molt segures, per a poder suportar pesos i que no es dobleguin en cap moment. En aquest sentit, que es puguin fixar en la paret, en cas de no ser mòbils, és molt positiu.

Així mateix, s’han de poder adaptar a l’espai, especialment a l’altura i ample de l’oficina, per a aprofitar la zona. Fins i tot que continguin armaris adjunts o calaixos.

I, finalment, és important que continguin els millors materials i que siguin de qualitat, perquè la seva durabilitat sigui la major possible.

Característiques de les estanteries mòbils

Com li hem esmentat, les prestatgeries mòbils estan molt demandades, ja que permeten emmagatzemar els arxius perfectament, eliminant el desaprofitament d’espai que normalment ocupen els passadissos buits.

Són composicions modulars que descansen damunt de raïls, per on es desplacen els arxius. Per això, és la millor opció per a tenir més quantitat d’arxiu per m².

Igualment, hi ha molts altres tipus de prestatgeries de magatzematge per a oficina, com les prestatgeries de melamina o fusta, els quals són armaris que possibiliten poder fer composicions molt variades i suportar gran quantitat de pes.

O les prestatgeries d’arxiu metàl·liques. Aquestes poden tenir l’acabat que es desitgi i poden incloure reforç o no, sempre depenent de l’empresa. Estan construïdes a partir de puntals que faran de laterals, perforats per les dues cares, i prestatges a calcular segons el tipus de caixa d’arxiu definitiu que es desarà.

Són diferents solucions perfectes segons el tipus d’oficina i espai.

Empresa de mobles d’arxiu per a oficina

A SOM MOBLES ens posem a la seva disposició. L’ajudem en la seva elecció dels mobles per a guardar i arxivar documentació d’empresa, a més d’encarregar-nos de la seva instal·lació.

Estudiem les seves necessitats, en funció de la seva oficina, quantitat d’arxius, materials, etc. i li oferim el millor assessorament.

Contacti amb nosaltres i demani’ns informació. Comptem amb gran experiència en tota mena de mobiliari i equipament de mobles oficina.