SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Los armarios para oficinas son indispensables en una empresa

Els armaris per a oficines són indispensables en una empresa

Els armaris per a oficines són part determinant del mobiliari en un despatx, tant per la seva funció pràctica a l’hora de guardar i emmagatzemar informació com a nivell estètic.

Per aquest motiu, l’elecció dels armaris per a oficines ha de realitzar-se a consciència, segons la mena d’entorn laboral, el seu estil i tenint al cap les necessitats de l’empresa i la seva documentació.

És important pensar en la comoditat que oferirà el seu ús, especialment pels empleats, amb la finalitat que puguin desenvolupar les seves tasques diàries fàcilment. És a dir, han de ser armaris per a despatxos còmodes, útils i manejables.

A conseqüència d’una òptima elecció, l’empresa serà més productiva i rendible. Una oficina agradable i funcional, ofereix un ambient més acollidor i, sens dubte, repercuteix positivament.

L’espai d’un despatx, ha de tenir una correcta distribució i ubicació dels armaris d’oficina. Quant als possibles clients i col·laboradors que puguin visitar-la, gràcies a tenir un mobiliari concorde al qual vol projectar la corporació, la imatge de marca es pot veure reforçada.


Els armaris de les oficines són elements clau del mobiliari


L’elecció dels armaris per a despatxos és crucial, ja que la bona organització d’arxius, a més del diferent material i utensilis d’oficina, han de ser emmagatzemats de manera òptima, amb l’objectiu de poder treballar eficaçment i trobar qualsevol paper o element sense contratemps. Així, es pot adquirir major control i facilitar qualsevol tasca laboral.

Quant a la col·locació interior, normalment en la part més alta se solen posar els arxius que no s’usen amb tanta periodicitat; en el centre, el material o documents amb ús més diari i, en la part inferior, material més variat com a recanvis de diferent ús.

Li comentem, també, la gran rellevància dels armaris de despatx amb pany, que mantenen en tot moment fora de perill els documents confidencials i més personals.

I, de la mateixa manera que els armaris d’oficina habituals, un armari de direcció és clau en una oficina, ja que la seva ubicació es troba en una de les zones més destacades d’una empresa. És on, habitualment, s’emmagatzema informació secreta i sensible i, per això, ha de comptar amb més seguretat. A nivell estètic, ha de tenir bons acabats i ser molt pràctic i, especialment funcional, per a utilitzar sense problemes tots els dies.


Varietats d’armaris d’oficina per a empreses


A l’hora de seleccionar els armaris d’un despatx d’una empresa, cal tenir en compte el tipus de portes, pel fet que existeixen diferents varietats. Així, trobem:

 

  1. Armari per a oficina de portes abatibles: és molt usat, encara que la seva elecció ha de ser a consciència que les portes, en algun moment, poden quedar obertes. Referent a la seva estètica, es pot col·locar en diferents ambients i el resultat és molt afavoridor.

 

  1. Armari per a oficina de portes persiana: poden ser tan metàl·liques o de fusta/melanina, combinant a la perfecció en qualsevol entorn. Un dels grans beneficis que ofereix aquesta varietat, és que és possible treballar amb les portes completament obertes i estan equipades amb pany.

 

  1. Armari per a oficina de portes corredisses: funcionen amb un sistema de guies, quedant una porta amagada darrere de l’altra. En aquest cas, únicament es pot tenir mig armari obert en amplària.

 

  1. Armari per a oficina amb portes de vidre: la seva estètica és molt elegant i, en cas de ser transparents, són realment pràctiques, ja que es pot visualitzar el seu interior sense obrir l’armari.

 

  1. Armari per a oficina de seguretat: especialment els armaris de direcció, requereixen un extra de protecció. Aquesta varietat inclou pany de seguretat o de combinació, ideal per a guardar documentació rellevant, còpies de seguretat, etc.

 

L’elecció dels armaris dels despatxos és crucial i, si són els correctes, afavoreix molt estèticament i quant a la seva funcionalitat.


Adquirir armaris d’oficina de gran qualitat


Compti amb experts del sector del mobiliari per a oficines i obtindrà els millors mobles i altres elements per a la seva empresa. A Som Mobles posem a la disposició dels nostres clients òptimes solucions segons cada necessitat, donant un servei totalment personalitzat.

Contacti amb nosaltres i ens adaptarem a la seva empresa.