SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES

cortines oficina

Les cortines oficina, formen una part molt important en auxiliars i decoració oficina, ja que no només ajuden a la correcte adaptació del lloc de treball amb la llum solar,  que tant pot afectar a la caritat de la visió de la pantalla o monitor, sinó que a mes es un element imprescindible en la decoració de mobles oficina interior del despatx, aportant vestimenta i calidesa al ambient de la nostra oficina.

cortines oficina persianes venecianes

Cortina o persiana veneciana

Les cortines oficina continuan sent un clàssic que permet graduar la intensitat de llum que entra en un despatx i a mes es tracta de la cortina mes econòmica del mercat. Es considerada com la cortina o persiana que millor regula la temperatura, ja que permet el pas de la llum que desitgem, metre que reflexa el excedent al exterior. Segueixen tenint una estètica moderna i pràctica adaptada a qualsevol estil. En funció del espai que ocupin i de la imatge que vulguem donar, podrem triar entre Cortines venecianes de 12, 16, 25 i 50 mm en alumini i de 50 mm en fusta.

Cortina Enrotllable o Cortina Tècnica

Mobles oficina que si ha convertit en els darrers anys en la estrella indiscutible de les auxiliars i decoració oficina mes exigents, cuidant al màxim els acabats i els detalls en les unions entre teixits i els eixos del enrotllat, fent que així sigui molt mes segura i fiable. Mecanismes i accessoris de varius colors, amb el tub de enrotllar des de 25 mm fins a 70 mm, per a qualsevol  mida de finestra. Facilitat de muntatge amb els diferents tipus de suports adaptats a les dimensions de cada estor. En el teixit, contem amb una gran varietat de teixits Screen que aporten visibilitat i aïllament.

cortina oficina enrotllable
cortina oficina sistema adaptat

Cortina per a sistemes adaptats

Ens ajudaran a controlar el pas del llum en finestres inclinades,  horitzontal de sostre, en finestres buhardilles, o en sostres envidriats.

Cortina de lames verticals

Són un altre estil que es torna a tenir molt en compte, sobretot en espais grans, amb les seves lames verticals de 89 o 127 mm, que giren completament o es recullen a un costat. Gran varietat de teixits on destaca el teixit Screen, però també hi ha una alta gama de translúcids, opacs, shantung, etc.

Cortina oficina lames verticals
cortina oficina plisada

Cortina Plisada

Es un tipus de cortina de estètica semblant a la veneciana, però construïda amb teixit, lo que la converteix amb una peça molt important en la decoració interior de espais mes càlids, com por exemple en les oficines HOME OFFICE de domicilis particulars, sobretot en el temps que vivim on el teletreball sembla que hagi de durar.