SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Comprar cadires per al despatx de direcció

Comprar cadires per al despatx de direcció

L’elecció de les cadires de direcció ha de realitzar-se de manera correcta, ja que són part del mobiliari més rellevant d’una oficina.

En les zones on treballa l’equip directiu, es realitzen negociacions, es duen a terme nous projectes i reunions i, en definitiva, es passen moltes hores assegut, així que les cadires de direcció d’una oficina són realment importants.

Aquest tipus d’elements poden influir en el benestar de les persones que les utilitzin i afectar la seva productivitat.

Les cadires de direcció, per tant, han de ser de gran qualitat, amb una estructura forta i estable, còmodes, a més que han de ser actuals, perquè el seu disseny aporti una imatge més moderna de l’empresa. Els materials han de ser duradors, perquè, amb el pas dels anys, no s’espatllin amb facilitat. Com li comentàvem, una persona amb un càrrec de direcció, com a executius i executives i alts càrrecs, passen molt temps en ella.

En general, els mobles i auxiliars per a oficines ha de ser funcionals i tenir una estètica agradable i aportar harmonia a l’espai. Doncs, en el cas de les cadires de direcció, és molt més determinant.

No és fàcil triar adequadament les millors cadires per a oficines de direcció, així que, des de SOM MOBLES, li donarem algunes pautes perquè pugui seleccionar les idònies.

Característiques de les cadires de direcció


A l’hora de comprar aquest tipus de mobiliari per al seu despatx, ha de saber que han de reunir una sèrie de característiques. Si és així, la funcionalitat, practicitat i comoditat està assegurada.

  1. Seient: ha de ser regulable en altura i adaptar-se a diferents taules i persones. A més, ha de poder fixar-se fàcilment.
  2.  Suport: és un dels aspectes amb més importància, ja que, sinó ofereix el millor suport a l’esquena, podria existir gran incomoditat.
  3.  Reposabraços: la postura sempre ha de ser còmoda per a la persona que utilitzi la cadira de direcció, especialment quan es tracta d’escriure damunt de la taula.
  4. Rodes: aquest tipus de cadires han de tenir rodes en la base, per a poder desplaçar-se ràpidament i tenir més comoditat.
  5. Material: en el mercat existeixen infinitat de materials i acabats. Ha de triar el de major qualitat, que garanteixi major temps de vida útil i que no s’espatlli amb facilitat amb taques.En definitiva, una cadira de direcció ha d’adaptar-se a aquesta mena de lloc de treball, ser ergonòmica i que es pugui utilitzar diverses hores seguides sense que les lumbars sofreixin.

Opcions de butaques i cadires per a direcció

A SOM MOBLES disposem de moltes opcions i varietats de cadires per als despatxos de direcció, segons les necessitats de cada empresa i persona.

D’aquesta manera, posem al seu abast:

  1. Butaques i cadires confidents: són ideals per a sales de reunions o conferències. Les pot trobar amb rodes o fixes, amb diferents mesures de suport i entapissats, amb la possibilitat de regulació del volum lumbar, del capçal i cervical.
  2. Butaques de direcció ergonòmiques: àmplia gamma a triar i amb opció de personalitzar. Base amb rodes, per a tota mena de sòls, acabats cromats d’alta qualitat, amb l’objectiu de tenir una imatge impecable.
  3. Cadires de direcció amb certificat d’ús 24 h: permeten la inclinació del suport amb fixació en 5 posicions i amb regulació de la tensió segons el pes de l’usuari, entre 45 i 150 kg. Mobiliari apte per a ús continuat, d’extrema comoditat i qualitat.

Mobiliari i mobles auxiliars per a oficines i empreses

A SOM MOBLES trobarà una àmplia gamma de mobles per als despatxos, com a cadires de direcció, de diferents materials, bases, reposabraços, etc., però sempre de la màxima qualitat. Posem a la seva disposició productes confortables, funcionals i que puguin suportar un ús de treball intensiu.

Contacti amb nosaltres i demani’ns més informació sense compromís, rebrà un servei i atenció personalitzada.