SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
sillas de oficina

Com triar cadires d’oficina còmodes i de qualitat

Depenent del treball de cadascú, és possible passar-se la meitat del dia assegut, podent provocar greus danys si no es trien les cadires d’oficina adequades.

En un despatx, triar correctament les cadires d’oficina va més enllà d’un tema estètic, ja que és un aspecte relacionat directament amb la salut.

Gràcies a aquestes i a obtenir una millor postura en asseure’s, les persones que les utilitzen poden evitar greus problemes d’esquena i lumbars.

A més, en l’actualitat s’usen molt més, a causa del creixent desenvolupament del teletreball i a la realització de tasques mitjançant ordinadors, entre altres dispositius tecnològics. Així que és necessari comptar amb cadires de despatx de gran qualitat i comoditat.

Especialment les cadires de direcció, han de respondre a les necessitats dels usuaris i a la gran quantitat de temps que s’usen.

 

Per què ha de prevaler la qualitat en les cadires d’oficina

La seva naturalesa i condició, com li dèiem, ha de ser una prioritat. Les conseqüències associades a no comptar amb la cadira d’oficina idònia són fatals respecte a la salut. Pot haver-hi conseqüències que no siguin remeiables, és a dir, que amb el temps s’agreugin i siguin per a tota la vida.

Les lesions lumbars són un dels principals problemes que poden tenir els treballadors de despatx, així com altres problemàtiques relacionades amb les articulacions o la circulació sanguínia.

Com a dada important, cal dir que més de la tercera part de les persones que estan en oficines sofreixen dolors d’esquena i aquests poden acabar en una cirurgia si no es posen els mitjans adequats ni es reverteix la situació.

Les cadires de direcció i les d’oficina en general han de ser ergonòmiques i adaptar-se completament al cos, sense forçar postures antinaturals ni sentir dolor.

Així que la qualitat és la millor qualitat quan s’hagin de seleccionar per a una nova oficina o renovar les que es tenen actualment.

 

Consells a l’hora de comprar cadires d’oficina

En el moment que s’han d’adquirir noves cadires de despatx, s’han de tenir en compte diferents elements essencials. Li mostrem els més destacats:

 

  1. El seient ha de ser regulable i fixar la posició segons cada persona i respecte a l’altura de la taula de treball. També és important que es pugui modificar la col·locació segons el suport.
  2. En aquest cas, el suport també ha de poder ajustar-se i donar suport a les lumbars. La seva altura ha de tenir la possibilitat d’adaptar-se i que sigui de suficient longitud per a cobrir tota l’esquena.
  3. El reposabraços és essencial, ja que permet tenir una postura còmoda. Ha de formar un angle de 90° mentre s’utilitza l’ordinador o altres dispositius. És el millor suport per a facilitar la incorporació i poder aixecar-se de la cadira sense problemes ni esforços, així que ha de ser resistent.
  4. La base de la cadira, la qual ha d’incorporar rodes, és perfecta per a desplaçar-se. Aquesta ha de tenir diversos punts de suport i adaptar a diferents tipus de sòls.
  5. L’entapissat ha de ser transpirable i ser de gran qualitat, ja que les cadires d’oficina tenen un gran ús.Hi ha un altre element que, encara que no estigui integrat en la cadira pròpiament, és també important. Parlem dels reposapeus, que ajuden a adoptar una postura correcta i, per això, han de tenir una inclinació regulable i ser antilliscant.

    Tingui en compte aquests aspectes quan triï les seves cadires d’oficina i podrà comprovar els seus beneficis.

Cadires d’oficina i de direcció per a treballar còmodament

A Som Mobles ens preocupem per la selecció dels nostres clients i, per això, els oferim el millor assessorament. El nostre objectiu és que el seu ús sigui de gran durabilitat i que s’obtinguin els millors resultats.

Contacti amb nosaltres i li mostrarem el nostre ampli catàleg de cadires de despatx i de direcció perquè pugui triar segons les seves necessitats.