SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
Calaixeres i bucs per a optimitzar l'espai en una oficina

Calaixeres i bucs per a optimitzar l’espai en una oficina

Les calaixeres per a oficines estalvien espai i ofereixen un disseny més minimalista.

Fins i tot poden tenir rodes, fent que es puguin moure o desplaçar segons les necessitats de cada empresa. Aquest aspecte és important tenir-lo en compte per a mantenir la neteja diària de la zona.

D’aquesta manera, els bucs o armaris baixos per a despatx suposen un tipus de moble destinat al magatzematge que proporcionen el millor guardat de documentació o elements propis d’aquest entorn laboral, a més que es poden situar el més a prop possible de la taula de treball. Això facilita les tasques dels empleats, ja que pot exercir les seves funcions sense aixecar-se del seu lloc.

És uns dels mobles per a oficina més usats i demandats, i ofereix seguretat als papers.

En el mercat existeix gran varietat de calaixeres per a oficines, tant referent a materials com colors i acabats, fins i tot mesures, amb la finalitat d’adaptar-se a les taules i al disseny de les empreses.

Emmagatzematge i disseny en un sol moble

Quan ens referim a mobiliari per a despatx, és determinant pensar que sigui pràctic, còmode i que brindi un aspecte acord a la imatge corporativa.

I, en aquest sentit, tenir un escriptori amb armaris o calaixeres de qualitat, és indispensable, especialment per a tenir el millor ordre documental.

Les empreses acumulen desenes de papers tots els dies, els quals requereixen emmagatzematge i, per descomptat, poder tenir-los a mà al moment, sense haver d’acudir a un arxivador que es trobi a l’altre costat de l’oficina. Per això, és un moble clau.

Amb els bucs o calaixeres s’aconsegueix estalviar gran espai en la zona de treball, pel fet que se solen situar just al costat o sota, donant sensació d’amplitud en l’ambient.

I, gràcies a les seves característiques estructurals, resulten mobles realment flexibles, els quals es poden emprar per a altres tasques.

Referent a l’estètica, aspecte essencial dins d’una empresa, les calaixeres per a despatx compleixen un paper essencial. La decoració en aquesta mena d’entorns fa que es pugui percebre una sensació més agradable, més neta i àmplia. I, precisament, amb el disseny de les calaixeres, es pot aconseguir. Donen un toc minimalista i elegant i, segons els acabats, el resultat és sorprenent.

Tenir calaixeres adaptades a cada oficina evita buits innecessaris i facilita la creació de cada espai de treball.

En definitiva, hi ha diferents motius pels quals tenir calaixeres o armaris baixos. En primer lloc, destaquem el fet d’obtenir major funcionalitat empresarial i productivitat; en segon lloc, per a mantenir un òptim ordre i guardat de la documentació; en tercer lloc, per a tenir tots els papers sempre a mà; en quart lloc, per a treure el màxim partit a l’espai; i, finalment, per a disposar d’una imatge moderna i actualitzada de l’oficina.

Les calaixeres són perfectes per a oficines reduïdes

Les calaixeres són mobles d’oficina ideals en zones de treball més reduïdes, on cada element ha d’encaixar a la perfecció.

És una decoració totalment funcional i crea espais flexibles.

Ha de pensar que l’ordre és primordial i, les calaixeres, sens dubte, el proporcionen.

L’ús de calaixeres o bucs fa que es pugui aprofitar la superfície sota de les taules i que aquesta estigui neta, sense arxivadors pel mig.

Mobles de magatzematge i guardat de documentació

És important disposar de mobiliari per a guardar i emmagatzemar en les oficines, de gran qualitat, estètica i, especialment, que sigui 100% funcional en el dia a dia.

Confiï en SOM MOBLES, empresa amb gran experiència en el sector del mobiliari per a oficines. Posem a la seva disposició els millors mobles per a equipar despatxos, a més d’oferir-li un servei a mesura i adaptat a la seva empresa.

Contacti amb nosaltres i tindrà a la seva disposició diferents models, estils i acabats de calaixeres i armaris de magatzematge.