SOM d'Oficina logo

Amb més de 30 anys de experiència, dedicat única i exclusivament al mobiliari i equipament de oficines, per a Professionals, Empreses, Institucions… així com també disposem de una gran selecció de modelatge per a Col·lectivitats.

MOBLES PER A OFICINES
armarios de oficina de puertas persiana

Armaris d’oficina de portes persiana i abatibles

Hi ha mobles que no poden faltar mai en un despatx. Entre ells, destaquen els armaris, perfectes per a emmagatzemar i guardar documentació, entre altres molts materials.

Els armaris d’oficina de portes persiana són, precisament, els més demandats, tant per la seva comoditat a l’hora d’usar-los, com pel resultat estètic que ofereixen.

Aquest tipus de mobiliari
 és idoni per a mantenir sempre ordenat qualsevol element i article d’ús habitual en aquest entorn de treball.

Una òptima estructuració dels arxius afavoreix l’accés a la informació, rapidesa de consulta i tenir major productivitat laboral, així que els armaris d’oficina de portes persiana són una gran elecció.

Igualment, ho són els armaris de despatx de portes abatibles, una altra opció perfecta per a triar com a mobiliari.


Diferència entre els armaris de despatx de portes persiana i abatibles


Els armaris amb portes persiana poden ser metàl·lics o de fusta, entre altres, donant una imatge més actual segons la zona de treball. Un dels grans avantatges d’aquesta mena d’armaris per a oficina és que és possible utilitzar-lo amb les portes totalment obertes, sense que puguin arribar a molestar. Aquests tenen, a més, un pany per a poder guardar la documentació amb major confidencialitat. Un altre benefici de comptar amb portes persiana és que estalvia gran espai i, per això, pot col·locar-se en llocs més reduïts. Cal remarcar que tenen un estil molt afavoridor i que són ideals per a emmagatzemar materials que s’usen de manera puntual, però en diferents moments durant la jornada, a més que el seu interior no queda a la vista. La seva estructuració i distribució pot ser personalitzada, segons les necessitats de l’empresa.

Els armaris d’oficina de portes persiana són de gran capacitat, resistents, de disseny i, com li comentàvem, són molt segurs.

D’altra banda, els armaris amb portes abatibles també tenen un ús molt generalitzat en les oficines. No obstant això, a l’hora de destinar-los una ubicació determinant, s’ha de tenir en compte l’espai del gir de les portes.

Són armaris de despatx que brinden un ambient més clàssic, perfecte per a segons quin sector o àmbit empresarial. I són ideals per a espais més amplis i oberts.


Altres tipus d’armaris de despatx


Tant els armaris per a oficina de portes persiana com els abatibles són enormement emprats. No obstant això, hi ha altres tipus que també ho són.

D’aquesta manera, li esmentem els armaris amb portes corredisses, que optimitzen també l’espai; els armaris de seguretat, ideals per a desar documents de diferent naturalesa i confidencials, i els armaris amb portes de vidre, que ofereixen una estètica molt cuidada i avantguardista.

En aquest últim tipus de portes d’oficina, és necessari saber que l’interior sempre ha d’estar molt ordenat i estructurat. Pensi que es pot visualitzar des de l’exterior.

Per als armaris de direcció, mobiliari que ha de ser triat amb veritable consciència, ja que ha de donar una imatge potent de l’empresa i ser molt pràctic i còmode, es poden igualment usar qualsevol tipus dels esmentats, sempre segons l’estètica que vol projectar i l’espai físic del qual es disposi.


Trobi els armaris perfectes per a la seva oficina


L’elecció dels armaris dels despatxos és crucial i farà que pugui treballar de millor o pitjor manera, així que la seva elecció és clau.

Per a encertar correctament, contacti amb SomMobles, empresa experta en el sector, i l’ajudarem al fet que la seva oficina obtingui el millor mobiliari, sempre segons els seus requeriments.

Busquem la millor solució, mitjançant un equip tècnic d’especialistes, perquè l’entorn laboral de la seva empresa sigui l’adequat.

Estem a la seva disposició. Obtindrà un servei personalitzat i a l’altura de les seves exigències.